לכל בנות הפורום: אתן לא צריכות

מחשבות

New member
לכל בנות הפורום: אתן לא צריכות

לטייל עכשיו בחוץ עם הילד? מה זה השריצה הזו בפורום? אבא של נועה ושירה ועוד מעט תיולד רוני, אלא אם כן יש לכן שם מוצלח יותר לבת.

ציפי תבואי לאסוף אותנו . אני מבטיחה

להושיב את הקטנה רק בהאגיס של ידלוף על הריפודים החדשים

ציפי ג

New member
דא עקא ../images/Emo104.gif

שהארבע על ארבע שלי, הוא רק לשבעה איש, ואנחנו ממלאים אותו. אז אולי נצא לטיול ברגל?

ציפי ג

New member
מאדם שכותב כאן בפורום ../images/Emo104.gif

עשר הודעות ב21 דקות, צריך אכן לשמוע הטפות על איך לנהוג.

רותי ע

New member
מחשבות

אנא עיין בהודעת המנהל. אנו בפורום מאוד מקפידים על תרבות דיון. מאוד נשמח לדון איתך בצורה תרבותית. ושיהיה במזל טוב ללידה הקרובה.

מה זו המיליטנטיות הזו על הבוקר?

עכשיו הצלחת להרגיז אותי, וגם השוביניזם שלך! "בנות הפורום, אתן לא צריכות לטייל עכשיו עם הילד שלכן" אבא יקר, אני עובדת ומפרנסת את המשפחה, ובעלי מטייל עם הילד (לא עכשיו ספציפית, כי הילד במעון) אבל סליחה, זה בטח הופך אותי לאמא רעה וגרועה כי שמתי את הילד במעון לפני גיל שנה, אז אני לא עומדת בסטנדרטים שלך בכל מקרה. שלא לדבר על זה שהילד שלי רק עם חיתולי האגיס מלידה (אוי ואבוי, איזה בנאדם עלוב נפש אני!) ציפי - כל הכבוד על היכולת שלך לקחת את הדברים בהומור, אני הצלחתי להתרגז.

סליחה אבל איפה אתה חי?

לא שמעת על אמהות שיושבות בבית עם הילד ומדי פעם נותנות לו קצת עצמאות וגולשות באינטרנט בזמן הזה? לא שמעת על אמהות עובדות? לא שמעת על אמהות שלא עובדות כי יש להן מלא כסף והאופר בכלל מטיילת עם הילד? מה זה עניינך? מה אתה נדחף ומתערב? רצית לייצר פרובוקציה, ולעורר מהומה? הצליח לך. אבל אם זו המטרה שלך פה בפורום, תחפש לך מקום אחר לנדנד. אם אתה באמת רוצה להשתתף - אתה מוזמן בכיף, אבל שקול מילים לפני שאת שולח אותן לאויר הרשת....

פטל22

New member
סליחה.. אתה לא צריך לעבוד...../images/Emo11.gif

אתה לא צריך לעבוד עכשיו במקום להיות בפורום???? מה אתה עושה כאן???? כמוך כמוני... כי אם אתה בבית אני בטוחה שאחד הילדים שלך ישמח אם תקח אותו לטייל.... ואם אתא בעבודה אני לא חושבת שהבוס שלך כלכך ישמח אם אתה בפורום עכשיו לא????

למעלה