לכל בנות הפורום...

sariteran

New member
לכל בנות הפורום...

אחרי היעדרות כפויה של כמה ימים (הלכה לנו הצנרת בשירותים ובאמבטיה ובילינו מספר לילות אצל ההורים), אני שוב איתכם. אני מתנצלת מראש על ההשתפכות..... קראתי את כל הברכות של כולן (תודה מיוחדת לאלבכרי,להילית ולשטרודל)ותכננתי להכנס ולכתוב לכן עד כמה אני באפתיה, לא מתרגשת בכלל, למרות שהחתונה ביום רביעי. אבל מה? מהרגע שנכנסתי לפורום וקלטתי שהשבוע זה השבוע, מהרגע שקראתי את הברכה של הילית על "סופשבוע אחרון של רווקות", נהיו לי מה זה פרפרים בבטן! אני באמת לא מאמינה שהשבוע הזה הגיע. אני בפורום מיולי שנה שעברה (עוד בימי יואל ז"ל) ו"ליוויתי" כל כך הרבה בנות בימים האחרונים... ועכשיו הגיע השבוע שלנו. מחר מסיבת רווקות וביום רביעי היום הגדול, ובזכות הפורום המדהים הזה וכל התמיכה והברכות, אני סוף סוף באמת מתרגשת! אז רציתי קודם כל להודות לכולכן על כל התמיכה, עכשיו שכל ההכנות הסתיימו (כמעט), אני בטוח אהיה אתכן יותר, ומבטיחה להכנס ולעדכן גם אחר כך. ולשאר "כלות השבוע" - פטל ושיר, שיהיה שבוע מיוחד וקסום, שבוע של התרגשות ושמחה, ואושר וגם קצת לחץ בריא.... מחזיקה לכן אצבעות לערב/צהריים מושלמים, ומאחלת לכולנו המון מזל טוב ושנדע להנות מכל שניה! באהבה, שרית.

אתי@

New member
מבטיחה להתרגש איתך ../images/Emo24.gif

מהיום ועד יום רביעי (ובעצם זה מה שעשיתי בחצי שנה האחרונה, לא
)... מקווה שתהנו מהחתונה ותהיו מאושרים
. וכמובן, כמו לכולם - אני לא מותרת לך על תמונות...

שרית וערן, שיהיה לכם השבוע

הכי מקסים בעולם, תתרגשו המון, ותבלו המון, ותנוחו לפני היום הגדול, ושיהיה לכם השבוע הכי מדהים בעולם, ביחד ביחד, לפני יום החתונה. מזל טוב

הילית*

New member
אני כבר מתרגשת איתך...

שיבואו אליך ימים של שלווה ורוגע.... גם לי אמרו "תהני מהימים האלו" ובסופו של דבר עוד רצתי ורצתי... אז קשה לי לאחל זאת לך. מקווה שגם אותך יעטפו הסובבים בהמון חום ואהבה בימים הקרובים וגם לאורך כל החיים. המון מזל טוב....

למעלה