לכל בנות ה-18, 19

לכל בנות ה-18, 19

מה עובר לכן בראש? כדי שתוכלו לענות לי לעניין, אני אשמח אם תגידו לי איך הייתן מגיבות במקרים הבאים: 1. מתיישב לידכן בחור בן 19, ומהסס להתחיל שיחה [כי בוקר כולם עייפים/ממהרים/שבוזים יום א'/] אבל מליט בכל זאת לפתוח איתכן שיחה כי אתן יפות לדעתו. איך תגיבו, עד כמה זה תלוי במראה שלו ועד כמה זה תלוי במשפט הפתיחה? לאיזה משפטי פתיחה תגיבו טוב? איך למשל הייתן מגיבות לכל אחד מהמשפטים הבאים: "אפשר לשאול לאן את נוסעת", "נראה לי שנפגשנו פעם בקו הזה", "הקו הזה תמיד עמוס אנשים", "אני לא יודע איך תקבלי את זה, אבל את נראית ממש טוב", "תגידי, בא לך לדבר קצת, משעמם לי" [בשביל שני האחרונים צריך להיות ממש כוסון הא?] בבקשה- תנו לי משפטים שהייתן רוצות לשמוע בסיטואציה כזו.

ChilD SouL

New member
הכי טוב להיות אמיתי ובעל ביטחון...

כמובן שלמשוך ת'עין זה גם דבר טוב.

אממ

תמיד כשאני עולה לאוטבוס אני מקווה שאולי הפעם אפגוש את אהבת חיי... אבל... קיצר- לא אהבתי את מה שהצעת
אפשרויות שנראות לי נורמלית- "נכון יום ראשון זה אחד הגרועים לסוע באוטובוס?" "איפה את משרתת?" (שזה קצת דומה לאיפה את נוסעת אבל נראה לי פחות מציק) חחח אפשר גם "אמרו לך שאת נראית טוב במדים" - זה חמודי
אם גם לי ישעמם לא יהיה אכפת לי לדבר איתו.. אם הוא נראה טוב אז זה בכלל ישכנע
בהצלחה

ואללה... סבבה

אהבתי... ההצעות שלך באמת נשמעות יותר מתאימות... תודה!! אגב, אם יש לך עוד משפטים, שהיו באים לך בטוב בסיטואציה כזו, אני אשמח לדעת אותם.

חח שוב כמו שאמרתי בחיים לא יצא

לי להגיד אותם, היה פעם אחד שהתחיל לדבר איתי אבל אני כבר לא זוכרת איך זה היה
ודברתי איתו כי שעמם לי
נראה לי שקודם תראה בכלל שמי שלידך לא רוצה להתרכז במשו אחר- ספר, מוזיקה, לישון... כך שכבר תתחיל מנקודה טובה..ושפוט תזרום, אפשר נגיד לשאול אותה על דברים שקשורים לצבא- סיכה מסוימת, תג יחידה, שרוך, כומתה וכו'

מיטללל

New member
אהמ

תגיד בוקר טוב, תחייך, ותגיד לה שבא לך קצת לפטפט כדי שלא תירדם... בטירונות שלי, "התחלתי" ככה עם איזה חייל באוטובוס, דיברנו, צחקנו, לפני שירדתי מהאוטובס הוא אפילו ביקש פלאפון שלי (ואז האמת הוא התקשר ולא כ"כ עניתי. אבל זה היה מחוסר זמן. לא בגללו)

pain is MY love

New member
אתה חסר בטחון...

זה בולט. בנות לא אוהבות את זה.. אל תחשוב ואל תתכנן. פשוט אל תתבייש, תיקח את עצמך בידים ותזרום עם הרגע.

../images/Emo45.gif נכון - בטחון!!!

הכי חשוב שיהיה לך בטחון שתזרום ולא תתבייש בכלל, היא בן אדם בדיוק כמוך.
ויתרון, חוש הומור
וזה נחמד לדבר עם אנשים באוטובוס אני מתה על זה חחח

למעלה