לכל בני הפורום

loveyou4

New member
לכל בני הפורום

לכל בני הפורום ולכל אחד שקן לו לא נשכח אף לרגע - כי בקן הזה אהבנו וגם אוהבים כי בקו הזה 2 יושבים ובקן הזה 3 אם יותר אם פחות ביצים אף גוזלים ואף כי לעתים אמא ציפורה נוסקת עוברת ואבא ציפור מצייץ עם אחרת תמיד אל משכבם יחדיו עם בני זוגם במקום ששירם כבר נדוש ונראה שכלום כבר לא יובילם וכל חספוס שמוכר ואף ששיגרה יוצרת חלל תמיד יש לזכור לכבד ולאהוב כי אף להם יש רגש לאהוב ואת הקן הזה חס מלהרוס והנשמה שלצידכם באופן מיוחד יש לאהוב כי הרס הוא הרס על אף כל הרגש ובסוף כל מרחב וחופש נמצא שם הגדר

perachan

New member
מה קורה למטיף החדש????

נו...נראה לי שישנתה על זה...בקן עם הגוזלים ואמא ציפורה.....

loveyou4

New member
perachan...........איזה מין שם זה??

טפשונת שכמותך, את לא יכולה מעט להתבונן עמוק יותר במה שכתבתי לפני כן? אין סתירה בשום אופן, זה רע? כן....נו? המטיף ביננו זו את... אך בהתיחסות אוהבת ומעט אוהדת לאופיו האנושי של האדם לא כמו של נשים כמוך...ניתן פרוס את כל האופציות לבחירתו ובחירתה של האישה ובלבד להגן על נשמתו, נפשו, רוחו, גופו וכו`....של בן/בת הזוג, הכל תוך הגנת המסגרת ולא כלום אם אין בטחון. הייתי רוצה לראות את מומחיותך בתנאים שאני אציב לך ולראות עד כמה את גבורה וחזקה כל כך, ליבך עשוי אותו חומר (למרות שאיני רופא אינטלגנט) כמו שלי, וזכרי אותי כאחד שאמר לך... דרך אגב..אני דווקא אוהב את האגרסיביות שלך, למרות שהיא לא ממש... רז

perachan

New member
ד``ר-אנטיליגנט.....

באמת לא חשוב מה הוא האדם אם רופא חכם הוא, או סתם מטומטם... חשוב יותר היותו בנ-אדם בעל לב טוב ראשון......ועייניים רכות.. שיודע לצחוק,שיכול גם לבכות.... שמבין רגשות...וקורא מחשבות.... לו ידיים טובות שיודעות ללטף ולשון מתוקה...שיודעת לאן.... לפטפט..... לא יזיקו לו גם אולי......בהחלט... כנפיים על החזה.ו.....יהלום בקצה........ ו

loveyou4

New member
יפה תיארת - מאין קיבלת

לא, אני לא מוסיף אין לי מילים תפסת ת`פרינציפ

perachan

New member
החיים...החיים........החיים

יש לי את הדבר האמיתי כאן......בבית ואל.....תוסיף......

למעלה