לכל בעלי האלפות למיניהם...

moshem74

New member
לכל בעלי האלפות למיניהם...

נו...מחר הולכים עוד פעם לכוון תקרבורטורים....חחח נתראה ביום שישי...

ranfin

New member
לא יודע אבל ב 164 ...

היא מוזרקת אז (ותקנו אותי)אין לי קרבורטור. חוצמזה היא שמה בכיס הקטנטן מבחינת נוחות את האימפרזה (-:

66

New member
משה חמוד שלי

מטרת הפורום לאחד חובבי רכב ולא לפלג בינהם בוא תשאיר לעצמך את האגו ואל תפגין יתר על המידה סלידה מרכב זה או אחר ולחילופין אנחנו יודעים מה שווה האימפרזה אז לא צריך להגזים תודה

alfa33racer

New member
קרבורטור

לי יש הזרקה אף פעם לא תדע כמה זה כיף לכוון מנוע וגם אני לא... אבל כילד ראיתי את אבא שלי לאלפא אגב היה כבר ב1945 מכונית עם מגדש על 180 כ``ס רק שתדע

בטאמן

New member
אבל לא הכל שחור

קרבורטורים זה בהחלט תענוג. בתור בעלים גאה מאוד מאוד של בטא קופה שאכל הרבה, אבל הרבה חרא מהקרבורטור הכפול שיושב אצלי ביפהפיה, אני יכול להגיד שאין דבר יותר נהדר מלשמוע את הקרבורטור נפתח לגמרי כשלוחצים על הדוושה הימנית... אז צריך כיוונים, וצריך לתת לו להתאזן, ולחפש לו תחליף ישלח אותי לטיול מסביב לעולם, אבל גם ככה רציתי לראות את העולם ובשביל היפהפיה שלי לא אכפת לי. ואף אחד על אימפרזה טורבו לא יבין, ועימו הסליחה...

alfa33racer

New member
לא יודע

אולי לאנשים שלא התנסו בקרבורטורים קשה להבין אבל מה זה גוף מצערת אם לא קרבורטור בעצם?? רק בלי דיזות וכדומה לגבי הרעש יש לי הזרקה אבל לא נראה לי שהאלפא שלי שקטה יש לי פילטר קונוס ענק מעל כנף שמאל שעושה רעש יניקה כאילו מאיים לשאוב את האטמוספירה ומערכת פליטה מלכותית אין ספק שיעילות היא שם המשחק בהזרקה כיוון ההצתה שם הרבה יותר מדוייק ממה שזכור בדיסטרביוטר גם אני שקלתי לחזןר לקרבורטורים

בטאמן

New member
כן, ראיתי שזה די פופולרי

ראיתי שזה די פופולרי, בעיקר בקרב בעלי 205 GTI. זה דווקא די משעשע, כי זה יוציא את המשמעות של ה-GTI, אבל שיעשו מה שבא להם. אני חושב שהמכונית הבאה שלי תהיה מוזרקת, פשוט כי לא יבוא לי להתעסק עם זה על שבוע וחצי. אבל עד אז, אני מסתלבט.

בטאמן

New member
בוא נדייק כאן...

gran turismo נכון, אבל ה-I ל-injection, אם כבר מתעקשים, ואז המשמעות משתנה קצת...

למעלה