לכל בעלי הכלבים

לכל בעלי הכלבים

לפני כמה שבועות ביקרה בארץ בת דודה שלי שלהיא מאלפת כלבים הוליוודית, שאלתי אותה אם היא יודעת על משהו טבעי שיכול לעבוד נגד קרציות כי אני לא רוצה לשים עליה את כל הרעלים. היא אמרה לי שאפשר לתת B complex עד 500 מ"ג וזה עושה את העבודה. קניתי משהו בחנות טבע בארץ והתחלתי לתת, אני יכולה להגיד אחרי כמה שבועות שיש בזה משהו, היא לא לגמרי נקייה מקרציות אבל גם עם הקולרים והקפסולות הם היו מופיעות ויש המון המון שיפור במצב ככה ששווה לנסות!

vered73

New member
השאלה היא מה משקלו של הכלב. זו שאלה שרצוי

בכל זאת לשאול וטרינר או שניים. בעבר היתה המלצה (לפני שני עשורים) לתת לכלבים שום ואני, נתתי לכלב קציצות עם שום כל שבת מה שעשה את העבודה יופי. לפני כשנה עלה הנושא של השום לכלבים ותלמה התיעצה עם וטרינר שאמר חו"ח!! כך שגם לגבי הקומפלקס אני תמהה לגבי איזה סוג של כלב היתה ההמלצה. (יש פינצ'רים ויש 'סוסים'). לנו עדיןי אין סימנים לחיות שמגדל הכלב שלנו על עצמו. מה שבטוח זה שהוא מאד אוהב GFCF שזורקים לו מתחת לשולחן כשאמא של צוציק לא רואה
וגם דיסה צמחית עם DMG וCOQ10.

שום נגד קרציות

רז קיבל את ההמלצה הזו מחבר לעבודה שהייתה למשפחתו חווה וותיקה לגידול כלבים גזעיים . ייתכן שהווטרינר טעה.

הכלבה שלי כלבה בגודל בינוני

בת דודה שלי ראתה אותה ואני מאד סומכת עליה בקטע הזה יש לה נסיון עשיר בכלבים , המון ידע והיא מאד מאד דואגת לטובת הכלב היא ממש אוטוריטה בארה"ב, אם אופרה ובן אפלק מקשיבים לה מי אני? עכשיו ברצינות: אנחנו גרים במושב ונושא הקרציות כבר בלתי היה בלתי נסבל, אני מתכוונת לתת את זה בעיקר לתקופת הקיץ ועם כל הכבוד לכלבה שלי שהיא כמו בת משפחה, כשמצאתי איזה בוקר קרציה על הבן הבכור שלי כבר הגיעו מים עד נפש.

למעלה