לכל בעלי הכלבים!!!

ronireshi

New member
לכל בעלי הכלבים!!!

אתמול, כשסתם צעדתי לי ברחוב ראיתי כלבה קטנה מתרוצצת בכביש אחרי אנשים. הם לא טרחו לגרש אותה והיא התקדמה איתם לדרך פתח-תקווה בת``א, שזה רחוב מאוד סואן. ניסיתי לשכנע את הכלבה להתקרב אלי כדי שלא תלך לכביש והיא חששה. הצלחתי להאכיל אותה מידי, אבל עדיין היא לא נתנה שיגעו בה... התחננתי שמאנשים שעברו שיעזרו לי לתפוס אותה, אבל הם לא ממש נענו... הכלבה נעמדה לשניה על הכביש ובה אוטו שהעיף אותה במכה בראש. היא מתה במקום והנהג אפילו לא עצר לראות במה פגע. על הכלבה לא היו סימנים מזהים כלשהם ולכן לא ניתן היה לאתר את הבעלים. לכן אני קוראת לכם, בעלי הכלבים: אל תתנו לכלבים שלכם לטייל ככה סתם בלי השגחה. אל תגידו שהכלב יודע לאן הוא הולך כי יום אחד הוא יראה כלבה בצד השני של הכביש ויחליט לחצות וסופו יהיה מר, הם חיות תמימות ולא יודעים מזה כביש!. לידיעתכם מסתובבים בארץ אנשים שתפקידם לתפוס כלבים ולהביאם למכוני מחקר כדי לבצע בהם ניסויים אכזריים. האנשים האלה עושים על זה כסף. כל בעל-חיים שאתם מאמצים זוהי אחריות בפני עצמה. חובה לשים קולר עם פרטים של הכלב וטלפון של בעליו כדי שאם חס וחלילה קורה משהו, אפשר יהיה לזהות את בעל הכלב מהר והוא עצמו לא יגיע לידיים זרות.

טיפ-טיפ

New member
את צודקת..

לא רק שכלבים הם נאמנים הם גם חברים טובים שמוסרים אהבה כפי שאףף אחד לא יכול למסור ולפי דעתי זה דבר יפייפה. הם גם מוסיפים אחריות ושמחת חיים. אז בבקשה. תשגיחו על הכלבים שלכם. אוהבת! טיפי.

sidny

New member
אני, לצערי, למדתי את זה על בשרי

כשאימא שלי טיילה עם הגורה החדשה שאימצתי (מהרחוב), ללא רצועה, הגורה רצה לכביש, ובאותו זמן עברה שם מכונית. הגורה התגללה אל מתחת למכונית, המסכנה בכתה וצרחה מרוב פחד, והנהג הבן-**** אפילו לא עצר לבדוק מה איתה. בכל מקרה, למזלינו ולמזלה של הגורה לא נגרם שום נזק, מלבד טראומה ופחד ממכוניות, שכבר עברה. ועכשיו המתוקה יושנת על המיטה שלי ונאית כמו מלאכית אמיתית. כמובן שיש לי עוד סיפורים לספר, שימנעו ממכם לתת לכלבים שלכם לשוטט לבד, אך אני חושבת שזה יספיק. נ.ב:מאז, כמובן, אני מטיילת איתה רק עם רצועה (בגלל מה שקרה וגם בגלל שהיא, משום מה נמשכת אל חרא, ומשתמשת בזה כקינוח, אתם יודעים...)

למעלה