גמר חתימה טובה ושבוע טוב!
בתור מחלקת דת של הפורום אני מרשה לעצמי להגיב על הנושא של יופ כיפור בקצרה לא אופיינית: אפשר לאחל גמר חתימה טובה עד הושענא רבה שזה אומר סוכות מס' 2 שאז ממש הכל נחתם ונסגר. צר לי שלא צמת אלירן אני מתארת לעצמי שאתה לא היחיד בפורום אבל הצום זה לא העיקר וכל שנה אני מתקשה להבין מה עושים כזה סיפור מהצום. כל העיתונים מלאים באיך להקל על הצום ומה לשתות ולאכול יום קודם יום אחרי וכ' וכו'. בכלל, יש 5 צומות בשנה שלא חייבים לצום את כולם (רק 2 לפי המסורת יום כיפור וט' באב) אז מה פתאם מתעסקים דווקא עם הצום הזה? וחוץ מזה- עיקר המחשבה של הצום הוא של עבודה רוחנית ככה שהאדם לא יתעסק עם הגוף אלא עם הרוח. והרעיון הוא לא להיות בסדר יום אחד אלא לקבל החלטות טובות ולהשתדל להיות בנאדם יותר טוב בשנה הקרובה (אני אומרת את זה בעיקר לעצמי). הצום הוא חלק מכל זה. כולנו בני אדם וכל אחד עושה מה שהוא יכול. לגבי שרית- כבר אמרתי לה שלדעתי היא צריכה לכתוב ספר ביוגרפי על גלי. היא הביוגרפית הרשמית שלה ואני לא אתפלא אם היא זוכרת דברים שגלי עצמה כבר שכחה. הן יכולולת לכתוב ספר ביחד. מה רע בבסט סלר שרית?? ומלה לעדי-במיוחד על מה שכתבת למעלה על הלהקה "דבש" בבארבי- כל הכבוד על העדכונים, אני שמה לב שאתה מוצא מידע בכל מיני אופציות שלא היינו שומעים עליהן בלעדיך אז קבל סחתיין אחד מכולנו ותמשיך ככה. זה חשוב! וחג שמח לכולם (מוצאי יום כיפור זה כמו יום טוב וצריך לשמוח!)