לכל גולשי הפורום,

לכל גולשי הפורום,

אם ברצונכם לכתוב מאמרים,לסקר תחרויות,לראיין מתחרים,הנה ההזדמנות שלכם. למגאזין און ליין,של פורום זה שיעלה בקרוב לפורום,דרושים:כתבים,מראיינים,ובעלי רעיונות מקוריים. להגשת מועמדות יש לפנות במסרים אישיים דרך פורום זה ל-אודי (כינויו בפורום "atpaddict"). שלכם בפורום, אורי צבי,

MikeTyson

New member
איזה כיף שיש אנשים כמוכם

שמשקיעים מזמנם הפנוי לקדם עוד ועוד את הענף. הלוואי ויצליח. אם תרצו איזה ספר תנ"ך על טייסון אני כאן.

MikeTyson

New member
אם זה מגזין אינטרנט...

תצטרכו מעצב, יש לי חבר ששולט בפוטושופ.

atpaddict

New member
תודה רבה לכולם

עזרתכם נדיבה וברוכה ! אנו זקוקים לכתבות בכל תחום רלוונטי שהוא - ביוגרפיה של טייסון, מאמרים בתחום הפיזיולוגיה ותורת האימון בענף, טורים אישיים בנוגע להרגשתכם, דיעותיכם, ונתרשמותכם מקרבות, מאמרים היסטוריים, סיקורים של קרבות בארץ ובחו"ל ושל תכניות טלויזיה/סרטי קולנוע. כמו כן נשמח מאוד לעזרה בעיצוב גרפי. אני מרכז את כל החומר אז לאלו מכם שדבק בהם חיידק הכתיבה, אתם מוזמנים לשלוח לי תקצירי מאמרים (בערך עשרים שורות על נושא המאמר), ואני אחזור אליכם ואבקש מכם לפתח למאמר מלא. כשיהיו מספיק מאמרים נוכל להקים את האתר, ואם ירצה השם, אולי אפילו מהדורה מודפסת יום אחד. תודה רבה מקרב לב ! אודי

בקשר למגזין של האינטרנט....

כתב צעיר שמעוניין לראיין "בזירה" את הלוחמים, מאמנים ... ועושה עבודת הקודש... וכו... מתבקש לפנות אלי לתיאום ואדאג להכניס אותו לאירועים שלנו.... ולתאם ראיונות עם המאמנים שיחפוץ לראיין אותם.. יניב

t123t1

New member
צריך גם לדאוג שהמגזין גם יציג את

המקצועני שלא יהיה איזשהי העדפה אז תפרסמו את זה בפורומים שלהם

סבלנות ידידי,סבלנות,

הנושא מטופל והעבודה רבה,אך נכון לעכשיו הכל בר ביצוע,נשמח לשמוע אם יש לך אי אילו רעיונות בנושא. בברכת שבת שלום, שלך בפורום, אורי צבי,

למעלה