לכל גולשי פייסבוק הנטוריסטים

doggystyle1

New member
לכל גולשי פייסבוק הנטוריסטים

נפתחה קבוצה לקהילה הנטוריסטית הישראלית הצעירה בפייסבוק. נשמח אם תצטרפו ותוסיפו לנו כוח: http://www.facebook.com/group.php?gid=13672935548&ref=mf אם הלינק לא עובד, פשוט חפשו: Young naturist community in Israel

קוואנט

New member
יופי של יוזמה ../images/Emo45.gif +הצעה קטנה:

פייסבוק הוא מדיום די חושפני, והנטוריסטים בארץ הם, אעפס, קצת ביישנים. אולי כדאי להגביל את האפשרות לצפות ברשימת החברים אם אינך רשום לקבוצה? אולי להגביל לקבוצה סגורה ולקבל את אישור מנהלי הקבוצה? מה דעתך?

doggystyle1

New member
האפשרויות הן די מוגבלות

לא ידוע לי על אפשרות להגביל צפיה בחברי קבוצה למי שאינו רשום אליה. אבדוק את העניין, אך אני בספק אם אופציה כזו קיימת. בנוגע לאישור ממנהלי קבוצה - אני לא בעד משתי סיבות: 1. קבוצה סגורה מדרבנת פחות להצטרף. כשאנשים רואים זאת, ומבינים שהצטרפות לקבוצה כרוכה בבירוקרטיה (גם אם היא מינימלית), הם בד"כ מוותרים ומדלגים. המטרה שלי היא שיותר אנשים יצטרפו ויכירו את העניין, גם אם הם לא ממש נטוריסטים מוצהרים אלא רק מתעניינים. 2. אין לי שום אינדיקציה לפיה עלי לאשר או לפסול אנשים המעוניינים להצטרף. אם גולש כלשהו יפנה אלי ויבקש להצטרף- לא עולה במוחי כל סיבה למה לא לאשר לו, ולכן הליך האישור שלי מיותר ממילא. מכל מקום, אין מה להתבייש. ואם הקבוצה תהיה מספיק גדולה - זו תהיה אפילו גאווה! אז קדימה, להצטרף!

למעלה