לכל דבר טוב יש סוף..

DesertRose7

New member
לכל דבר טוב יש סוף..../images/Emo201.gif

וכנראה שבשבילי הסוף הגיע עכשיו. מראש אני אגיד שמאוד קשה לי לכתוב פה את הדברים האלה אז אני מצטערת אם אני לא ממש אהיה ברורה. לא מזמן חגגנו לפורום שנה. שנה מדהימה לפורום ושנה מדהימה לי. אני ושני שהקמנו את הפורום הזה לא חשבנו שככה הוא יגדל. ותראו איפה אנחנו היום אז אחרי הרבה מחשבות ושיחות עם עצמי ועם עוד כל מיני גורמים שאני לא אזכיר את שמם החלטתי שהגיע הזמן שלי לפרוש ולהעביר את הלפיד לבאים אחרי. האנת שעוד לא ממש החלטתי וסגרתי מי יחליף אותי אבל רציתי לכתוב קודם לכם לפני ההחלפה ולפני שאני כבר לא אהיה כחולה. בכמה חודשים האחרונים בטח שמתם לב שאני כבר פחות כותבת. בזמן האחרון אני כותבת יותר, אבל עדין אני חושב תשאפשר לשים לב להבדל. עומס בלימודים, עומס אחרי הצהריים, עומס בכל מקום והייתי צריכה לוותר על משהו מכל הדברים שיש לי על הראש ולצערי הסופו של דבר החלטתי לוותר על הניהול של הפורום הזה כי הוא דורש ממני הכי הרבה כוח נפשי ופיזי מכל הפורומים שאני מנהלת בתפוז. קשה לי לעשותא תזה אב לאני יודעת שאין לי הרבה ברירה. גם ככה עוד מעט יהיו מלא בגרויות ומסיבות סיום ומתישהו אפילו גיוס ואז בכלל לא יהיה לי זמן וחבל לי שאני לא אוכל לתת את ה-110% שלי לפורום הזה. אז אני אעשה כמו קלי לקארקסון. אם לא 110% אז לא בכלל! אני עדין אהיה פה, פחות. אבל גם זה משהו. ואני פשוט אקווה שתזכרו אותי איפשהו בלב שלכם כשאתם נזכרים בפורום ובמקפליי. אני לא יודעת מה עוד להגיד, אז פשוט - ביי
אני אוהבת אותכם ואת הפורום הזה ואי עדין אהיה בסביבה בזמן הקרוב אז אני לא נעלמת לגמרי. אני מניחה שהכחול יעבור הלאה בסביבות יום ראשון שני כשנחליט סופית למי להעביר אחרי שבת.

לאאאאאאאאאאאאא

שחר!! שאלה: כמה פורומים את מנהלת כבר? ועכשיולנאום תודה שלי אלייך או משו כזה בערך!!! שחררר לא לעזוב .... אל תעזבי לפחות עם את עוזרת פורשת אני עדיין ירצה ליראותאותךפה מגיבה!! מובן לך ועם לא יהיה לך עסק איתי...
אני יתגעגעע אלייך לימרות שנוכל לדבר באייסיקיו שיהיה לך זמן ולא תיהיה לוחוצה וכל יגמר בעזרת השם.... ומקווה ליראות אותך במפגש!!!!! לימרות ש99% אני לא יהיה ואז אני לא יוכל להביא לך את הסלט מצות שלי ואת הפתות והעוגיות שתיכננתי להביא לך ולכל הפורום.. אוףף באסה שאת פורשת דווקא את מנהלת טובה מאוד אפילו שאת לא פה בישבילנו תמיד... חכי שניה ניחנקתי מהמשחת שיניים בזמן החארון אני בולעות את המשחה... מוזר... ואז זה ניתקע לי כל היום בגרון טוב לא באנו פה לפתח ת'נושא על איך אני מצחצחת שיניים כי זה לא מעניין אף אחד... אזל שיהיה.. טוב אז אני מקווה ליראות אותך פה.. מתי שהוא אפילו רק בהודעה אחת.... אז מאמי התגעגעההההה אליייך מווות (וואי מה עובר עליי כולה את פורשת לא שאת נוסעת לחו"ל או משו נכון את לא נוסעת?!) טוב ז קיצר נעזוב את השטויות... קיצררררר היית מנהלת טובה ותמיד תישארי כך... אוהבת אותך ואוהב תמיד... יאאלה אני עייפה כבר שאני מדברת שטויות ואני יוכל ליכתוב לך פה עוד מעט מה עברתי היום מרוב שטויות.. אז ביוק'ש!!! מואההההההההההה אוהבת אותך! מימני ל.ל.

BustedRulz

New member
../images/Emo207.gifאממ זאת שוב שיי=]

בקשר לשחר...לא יצא לי ממש להכיר אותך אבל זה נשמע קצת עצוב
.... מישהי ביקשה ממני לכתוב עליי דברים כדי שתכירו אותי, אז עשיתי העתק-הדבק והנה
נתחיל... שאלון: שם: שי
תאריך לידה: 19.12.90 <לא לשכוח..חחח
> מאיפה: גן יבנה סיטי
(טוב, נו, בלי ה'סיטי'..
) בת כמה: 15 וקצת
(זה כאילו ברור שיש כאן רק בנות, אז כבר רשום מראש 'בת כמה'....חחח
) אייסיקיו:245474668 כנסו בהמוניכן, אוהבות מקפליי שכמוכן
מסנג'ר: קצת ארוך אבל שווה את זה חח [email protected] את מי הכי אוהבת ממקפליי: אוקיי, זה הולך ככה: אני חושבת שלדאגי יש את הפנים הכי יפות שראיתי בחיים שלי. כאילו באמת, אפילו לבאסטד וכל אלה יש איזה פגמון קטנטון בפנים אבל לדאגי שומדבר! ולמי שראתה את הMcFly Film (ןמי שלא, חבלל!) אז הוא מתעורר שם משינה ונראה מדהים
ואני חושבת שטום הוא הכי חמוד..הוא כזה ילד טוב שדורש
ו
והארי גם חמוד למרות שיש משהו בפנים שלו שאני לא אוהבת....
אבל, גבירותיי ורבותיי, בעיקרון, הכי אהוב עליי זה..דני
הוא כזה מצחיק, עם קול חמוד, פנים חמודות ומצחיקות, גוף יפה, הוא פשוט הטיפוס שלי
ושימי תמונה של מישו משו לא משנה העיקר תמונה טוב אני מוסיפה תמונה..של דני
שכנראה יש לכולכם... וזהו..טוב יאללה ביי

bustedit

New member
ומכל המקומות נצל"שת

את זה דווקא לשרשור העצוב הזה?

bustedit

New member
שושנה../images/Emo46.gif

אם זה קשור ל-1 באפריל זה לא מצחיק!

Rowdy Girl

New member
חהחה סבתא לא מצחיק../images/Emo3.gif

בדיוק כמו שלא היה מצחיק ש*ג'וש* [המבינה תבין
] התחיל לשלוח לי אסאמאסים ב8 בבוקר... למה?! 1 באפריל =/

loner in love

New member
../images/Emo24.gif

אז אני אפליל את עצמי קצת... דיברתי על זה עם שחר המון ותאמינו לי שניסיתי לשכנע אותה להשאר כי מנהלת כמו שחר אנחנו לא נקבל בחיים! אבל אני מאוד מבינה את המצב שלה ולא יכולה להאשים אותה על ההחלטה שהיא קיבלה. אז עם כמה שזה קשה לי אני חושבת שאיכשהו קיבלתי את זה
הפורום לא יהיה אותו דבר כששחר לא כחולה אבל אנחנו נצטרך להשלים עם זה וצריך לזכור שהיא לא נעלמת!! אז שחר, אמרתי לך ואני אגיד לך שוב, אנחנו כלכך נתגעגע לראות אותך בכחול!! בולטת כזאת
ועם כל האיכויות של הבנות פה בפורום אף אחת לא יכולה להשתוות אליך
אבל שתדעי שאני מכבדת את ההחלטה שלך ותומכת בך. ואם תרצי להתחרט את תמיד יכולה
תודה על הכל

just jenny

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo4.gif../images/Emo10.gif

אוף אני שונאת לכתוב הודעות כאלה
אבל באמת חבל שאת פורשת כי היית מנהלת טובה, ורואים שהיה לך חשוב לשמור על הפורום, והפורום עצמו היה חשוב לך
וכמו שחן אמרה אנחנו באמת נתגעגע לראות אותך בכחול [הוא יותר הולם אותך משחור סתמי;[ ] את באמת היית אחלה מנהלת
ובאמת כמו שאמרתי לך במסנג'ר, אם תצטרכי משהו, אם תהיה לך בעיה [עם הפורום או כל דבר אחר] אנחנו פה, לצידך
באמת שמחתי להיות בפורום עם מנהלת כזאת, וחבל שאת עוזבת, אבל אם אין ברירה מי אנחנו שנגיד לך לא? אנחנו באמת נתגעגע לכחול שלך, ושלא תעזי להעלם לנו
. תודה לך על הכל. אוהבת הכי הכי, ג'ן33>

m i c k e y 15

New member
לאא למה??../images/Emo7.gif

אני אתגעגע אליךךך! היית מנהלת מדהימה
למה זה הסוף..אני מכבדת את החלטתך אבל אני שונאת אותה.. מקווה שנראה אותך פה..באמת גם אם זה להודעה אחת. אז כנראה שזה להתראות

Bleed for Me

New member
את פשוט יכולה..

כמו בפורום קלי,לצרף אליך עוד מישהי לניהול ועדין תשארי כחולה..זאת אופציה לא?

DesertRose7

New member
טוב אין לי לב לזה יותר..

וחלק ניחשו את זה כבר.. 1 באפריל שמח לכולכם אי אפשר כבר לעשות משהו ב1 באפריל בלי שאנשים כבר ינחשו מראש שעובדים עליהם. זה לא בסדר

DesertRose7

New member
ותודה על המילים לחמות והתומכות

לכל אלה שכתבו אותן.. ולא קוראים להם חן

למעלה