לכל דבר יש סוף

ג ב ש ו ש

New member
לכל דבר יש סוף../images/Emo7.gif../images/Emo124.gif../images/Emo88.gif

צהריים טובים לכל חברי הפורום המדהים הזה
אל תיבהלו
תקראו לפני שתסיקו מסקנות
טוב,יש כאלה שכבר לפי נושא ההודעה יבינו מה התוכן שלה ויש כאלה שלא,אז אני אעשה לכם קצת סדר בעניינים. בקרוב מאוד בעז"ה הפורום יחגוג 3 שנים[!!!] אני לא מאמין שזה הגיע כ"כ מהר אבל זה אכן בדרך אלינו,אבל למרות כל השמחה הזו ישנם מספר דברים קצת עצובים שקשורים לפורום ואחד מהם אני אכתוב לכם בפירוט בהודעה הזו. אז זה לא סוד שהפורום הוא ממש לא כמו שהיה בעבר:פחות הודעות מדי יום ויום,חברי פורום שהיו כותבים פה קבוע וכבר לא נכנסים בכלל או שנכנסים אחת לתקופה וגם זה בשביל הודעה-שתיים וזהו. קשה לרשום את המילים הללו אבל הפורום בשלבי קריסה שאני מקווה מאוד מאוד שזה לא יקרה ואני מאמין שעם מספר האנשים שנמצאים פה קבוע הכל יכול להשתנות
אבל בגדול זה לא הנושא שעליו רציתי לדבר,פשוט קשה לי לרשום את זה אבל אין מה לעשות...אני אעשה את זה
החלטתי לפרוש מניהול הפורום לאחר כמעט 3 שנים שבהן באמת שנהנתי מכל רגע ורגע
בתקופה שהסדרה הייתה משודרת היה פה הכי כייף בעולם,הייתה סיבה להכנס כל שניה לפורום ולרענן את העמוד כי באמת שהיה תוסס ומעניין פה.עם הזמן העניינים השתנו וקצת איבדתי עניין בכל מה שקשור בלהקה ובחברייה ואני לא מרגיש צורך להמשיך ולהיות מוכחל בפורום כאשר העניין בנושא הפורום מבחינתי אבד ואני לא מרגיש תורם לפורום כפי שהייתי בעבר
בכל אופן,מיטל נשארת פה כמנהלת יחד איתכם,חברי הפורום המקסימים שנשארו פה
אני בטוח שתוכלו להרים את הפורום אם רק תירצו,יש פה כמה אנשים שבאמת משקיעים ולמענם הפורום צריך להמשיך קדימה. אני כמובן אמשיך להכנס לפה בזמני הפנוי וגם להגיב,אני לא אעלם לכם כ"כ מהר זה בטוח
אז שיהיה לכם המון המון בהצלחה בהמשך... אוהב אתכם המון
תודה לכל מי שתרם לפורום בצורה כזו או אחרת,תודה למיטל המקסימה ו...זהו
שבוע טוב

Asi soy yo

New member
../images/Emo7.gifתודה גבי על השנים שהשקעת כאן

אומנם אני כאן בערך מהאמצע אבל אני מאוד מעריכה את הזמן שהשקעת פה גם כשלא היה כל כך זמן, אין ספק שהפורום שלנו קצת צולע ובהזדמנות הזאת אני גם רוצה להגיד תודה לבנות שדואגות לשים כאן עידכונים לעיתים קרובות ובזכותן אני יודעת מה חדש עם RBD תודה גבי ואני מקווה שבאמת נראה אותך כאן (למרות שיהיה קצת מוזר לא לראות את השם שלך בכחול) אוהבתת

ג ב ש ו ש

New member
הכל מאהבה מאמי../images/Emo23.gif../images/Emo88.gif

אני מאמין בבנות שפה ובכלל בכל מי שנכנס לפה מדי יום,כותב ומעדכן שבזכות אותם אנשים שנמצאים פה כרגע הפורום ימשיך להתקיים. תודה על המילים היפות

M e R a V 2

New member
גבי../images/Emo24.gif

תודה רבה על השנים הנפלאות שניהלת את הפורום
היית מנהל מצויין
אתה צודק בכל מה שאמרת על הפורום, באמת פעם הוא היה תוסס מאוד, השירשורים היו מתקפלים תוך 5 דקות, היו לנו למעלה מ-40 חברי פורום... אבל רובנו כבר איבדנו עיניין בלהקה, והסדרה נגמרה, לכן אין כבר כ"כ מה לעשות כאן... אני אישית ממש נהניתי להיות חלק מהפורום, ובזכותו הכרתי אנשים פשוט מ-ד-ה-י-מ-י-ם אחד אחד
תודה על הכל, היה כיף
בהצלחה בהמשך
מקווה שתיכנס לכאן לעיתים קרובות!

גבי../images/Emo24.gif../images/Emo192.gif

היית מנהל מדהים! השקעת כל רגע פנוי שלך בפורום! אתה צודק הפורום כבר לא כמו שהוא היה, אז תודה על ה-כ-ל!!!!

צטלע

New member
../images/Emo24.gif גבי ../images/Emo24.gif

טוב, אתה כבר יודע שמאוד הופתעתי בהתחלה כשנודע לי, ואתה גם יודע שאני מכבדת לגמרי את ההחלטה שלך. חח אין ספק שממש קשה לי לכתוב מילות פרידה או משהו בסגנון. כנראה שזה לא בדיוק נקלט עדיין
בכל זאת אני חייבת להלל ולשבח את העובדה שהקמת את הפורום, ניהלת לבד, הרמת את הפורום לשיאים שכולנו מודעים אליהם, במיוחד הבאנר המוזהב כאן מצד שמאל -------> כולנו יודעים שהפורום לא תמיד התנהל על מי מנוחות, סופות ברקים, רעידות אדמה וצונאמי עברו כאן לא מעט
ואני אומרת עכשיו בתור שותפה לניהול שאני יודעת שזה אתגר לא קל.. ובטח שזה היה אתגר קשה מאוד לנהל הכל לבד, מההתחלה, מ-0. עכשיו אם קצת נסטה מהפן המקצועי-ניהולי חח אני חייבת לומר שהכרתי אותך קצת יותר.. ובהחלט התגלה אדם משכמו ומעלה. שחוץ מזה שתמיד דאגת לפורום גם דאגת לעזור ולהתעניין ולעזור לי אישית כאן להשתלב בפורום ובניהול והכל. באמת שאתה ראוי לכל המחמאות והשבחים.
טוב, אז כמו תמיד קצת (הרבה) חפרתי, וכמו תמיד ברגעים כאלה מילים לא מספיקות, והפרידה נהייתה יותר מדי רגשנית חח אבל באמת שכל הכבוד על כל מה שעשית לטובת הפורום, ואני מקווה שתמשיך להשאר כאן, וכמובן שאיך לא אתה תהפוך להיות בדרגת חבר-כבוד (או משהו באיזור
) ותואדם! בהצלחה בהכל גבי

ג ב ש ו ש

New member
תודה רבה מיטלי../images/Emo25.gif../images/Emo88.gif

תודה על המילים המדהימות
שמחתי לנהל איתך ובמיוחד להכיר אותך. נמשיך לדבר כמובן וכמו שכבר אמרתי לך,כל דבר שתצטרכי אני פה תמיד תמיד תמיד
אוהבב

פרישת מנהל הפורום

אנו מודים לג ב ש ו ש על ניהול איכפתי, מושקע, איכותי ובלתי נשכח של פורום רבלדה. אין ספק שאופן ניהולו המסור של גבי תרם לפורום רבות והביא אותו להישגים רבים ומוצלחים. אנו מאחלים לו בהצלחה בהמשך דרכו בתפוז.

LOLO RBD

New member
גבי אוהבים אותך!!!!!!!!!!!

גבי תודה על הכול בהצלחה בהמשך............... אני מקווה שלמרות זאת אתה לפעמים תיכנס לשאול מה נישמע...נכון? תודה רבה רבה על הכול ,על הפורום המקסים והנהדר הזה ......... לורן

גבי../images/Emo24.gif../images/Emo66.gif

ראיתי אותך אדום חשבתי שסוגרים את הפורום.. קודם כל תודה רבה רבה רבה רבה על כל ההשקעה הרבה שלך בפורום אני זוכרת את התקופה שהסדרה שודרה ולא היה יותר כייף ממזה השירשורים היו מפוצצים השירשוררי לילה\בוקר טוב... חבל שעכשיו זה לא ככה מהסיבות שכתבת. אז ץודה על הכל
ומלא מלא בהצלחה בכל מעשייך..!!!

didalf

Well-known member
יאאא גבי../images/Emo109.gif

האמת שהפורום באמת מת וכולנו מתגעגעים לתקופה שהוא היה פעיל ותוסס, אבל זמנים משתנים
היית אחלה מנהל
ובטח אתה עדיין מנהל את פורום נינט אז בהצלחה שם חח

DULCE HILI

New member
אחרי כל כך הרבה זמן שלא ביקרתי כאן..

זו ההודעה שאני צריכה לקרוא?!
... עצוב איך שדברים משתנים אה..
טוב בסך הכל זה נורמלי השלב הזה מגיע לכל אחד.. היית אחלה מנהל גבי,
וחוץ מזה.. איך בצבא?

Katia123

New member
גבי !!

תודה על כל השנים שהיית פה !! תודה על הפורום הזה ועל כל הזמן שהקדשת לו ולנו! דברים משתנים וצריך להמשיך הלאה אבל אל תנטוש אותנו ואת הפורום
כפי שכבר אמרו יהיה מוזר לא לראות אותך באדום
אוהבת אותך !!

למעלה