לכל דבר יש סוף../images/Emo7.gif../images/Emo124.gif../images/Emo88.gif
צהריים טובים לכל חברי הפורום המדהים הזה
אל תיבהלו
תקראו לפני שתסיקו מסקנות
טוב,יש כאלה שכבר לפי נושא ההודעה יבינו מה התוכן שלה ויש כאלה שלא,אז אני אעשה לכם קצת סדר בעניינים. בקרוב מאוד בעז"ה הפורום יחגוג 3 שנים[!!!] אני לא מאמין שזה הגיע כ"כ מהר אבל זה אכן בדרך אלינו,אבל למרות כל השמחה הזו ישנם מספר דברים קצת עצובים שקשורים לפורום ואחד מהם אני אכתוב לכם בפירוט בהודעה הזו. אז זה לא סוד שהפורום הוא ממש לא כמו שהיה בעבר:פחות הודעות מדי יום ויום,חברי פורום שהיו כותבים פה קבוע וכבר לא נכנסים בכלל או שנכנסים אחת לתקופה וגם זה בשביל הודעה-שתיים וזהו. קשה לרשום את המילים הללו אבל הפורום בשלבי קריסה שאני מקווה מאוד מאוד שזה לא יקרה ואני מאמין שעם מספר האנשים שנמצאים פה קבוע הכל יכול להשתנות
אבל בגדול זה לא הנושא שעליו רציתי לדבר,פשוט קשה לי לרשום את זה אבל אין מה לעשות...אני אעשה את זה
החלטתי לפרוש מניהול הפורום לאחר כמעט 3 שנים שבהן באמת שנהנתי מכל רגע ורגע
בתקופה שהסדרה הייתה משודרת היה פה הכי כייף בעולם,הייתה סיבה להכנס כל שניה לפורום ולרענן את העמוד כי באמת שהיה תוסס ומעניין פה.עם הזמן העניינים השתנו וקצת איבדתי עניין בכל מה שקשור בלהקה ובחברייה ואני לא מרגיש צורך להמשיך ולהיות מוכחל בפורום כאשר העניין בנושא הפורום מבחינתי אבד ואני לא מרגיש תורם לפורום כפי שהייתי בעבר
בכל אופן,מיטל נשארת פה כמנהלת יחד איתכם,חברי הפורום המקסימים שנשארו פה
אני בטוח שתוכלו להרים את הפורום אם רק תירצו,יש פה כמה אנשים שבאמת משקיעים ולמענם הפורום צריך להמשיך קדימה. אני כמובן אמשיך להכנס לפה בזמני הפנוי וגם להגיב,אני לא אעלם לכם כ"כ מהר זה בטוח
אז שיהיה לכם המון המון בהצלחה בהמשך... אוהב אתכם המון
תודה לכל מי שתרם לפורום בצורה כזו או אחרת,תודה למיטל המקסימה ו...זהו
שבוע טוב
צהריים טובים לכל חברי הפורום המדהים הזה