לכל דבר יש סיבה. ארוך אבל שווה.

Mוניk

New member
חופי באמת ארוךךךך אבל שווה../images/Emo127.gif

יש מה ללמוד תמיד נראה לי גם שיש בזה קצת מיסטיקה. חופי! עממה שעה לקח לי לקרוא ולהבין אוףףף אני לא טובה באנגלית
אהבתי את משפט הסגירה צא החוצא וחיי את החיים שלך חוף
מוניק

ובעברית:

האם את/ה סיבה או עונה לכל החיים? שימו לב למה שתקראו כאן, לאחר שתקראו זאת אתם תדעו את הסיבה שבגללה קיבלתם את זה . אנשים מופיעים בחיינו בשל סיבה מסוימת לעונה מסוימת או לכל החיים . כשאנו מגלים לשם מה כל אחד הופיע בחיינו , נוכל לדעת מה לעשות עבור כל אחד מהם. כאשר אדם מסוים מופיע בחיינו בגלל סיבה מסוימת , בדרך כלל זה נועד למלא איזשהו צורך שהבענו. האדם הזה הגיע כדי לעזור לנו לעבור קושי מסוים , להדריך אותנו ולתמוך בנו, לסייע פיזית , רגשית או או רוחנית. הוא עשוי להיראות כמתת אל והוא באמת כזה. האנשים האלה, מופיעים בדיוק בשל הסיבה לשמם אנו זקוקים להם. ואז , מבלי שנעשה כל דבר רע, או בזמן לא נוח , האדם הזה יגיד או יעשה דבר -מה שיביא את הקשר לקצו. לעיתים האדם הזה יעזוב או חלילה ייפרד מן העולם,. לעיתים הוא ינהג בדרך שתאלץ אותנו לנקוט עמדה ולהיפרד ממנו. מה שאנו חייבים להבין הוא שהוצרך שלנו התמלא, תשוקתנו סופקה ומשימתם הושלמה. הבקשה ששלחנו נענתה, ועתה הזמן להמשיך הלאה. כשאנשים מופיעים לחיינו לעונה זה מכיוון שהגיע תורנו לחלוק , לצמוח, ללמוד, הם מביאים לחיינו חוויות, שלווה או מביאים לנו שמחה וצחוק. הם עשויים ללמד אותנו משהוא שמעולם לא עשינו. בדרך כלל ממלאים אותנו בחדווה ובשמחת ובכמות שלא תיאמן . האמינו בכך ! זה אמיתי ! אבל זכרו ---- רק לעונה אחת. קשר הנמשך כל החיים מלמד אותנו שיעורים לכל החיים. דברים שאנו חייבים להיבנות עליהם על מנת ליצור יסוד רגשי מוצק. תפקידנו לקבל את השיעור , לאהוב את האדם הזה. ולהשתמש במה שלמדנו בכל קשר ובכל תחום בחיינו. כמה שנאמר שאהבה היא עיוורת אבל חברות רואה מעבר לכל החושים. תודה על היותך חלק מחיי עצרו כאן וחייכו. החלק האחרון נועד להראות לאנשים שאכפת לנו מהם. שלחו דף לכל חבריכם כולל אדם ששלח זאת אליכם .

Mוניk

New member
חוף כל הכבוד כפרעעעעעעעעע}{

תודה על התרגום קראתי שוב והפעם זה חדר לי לראש בקלילות. אכן יש הרבה במסר הזה חוף
מוניק

חוף מבטחים ../images/Emo140.gif

חוף. את מקסימה, מלאה בחכמה, עומק ועושר פנימי את מביאה דברים מענינים, עם המון מסר, ומשקיעה גם בתרגום שלהם. ואני, שעושה בחיים שלי גם כן עבודה מזהה אותך.
כשמעבירים אש מנר לנר האור גדל

Mוניk

New member
../images/Emo20.gifאיירושיתתת../images/Emo20.gif

אופו נעלמת לנו מאמי התגעגעתי אלייך
מוניק

מוניקית ../images/Emo9.gif

הייתי עסוקה בהמון דברים חלק טובים חלק מצבנים ככה החיים לפעמים הצצתי קראתי אתכם ושמרתי על קשר עין לאו יו אול מוניקי
טאקי
חופי
תלתלי
קרוסי
דרדסיתית
ולכל מי שלא כתבתי במפורש , גם

|חיבוקאיירישששששששש, אני מסמיקה לי.

אבל לא אני כותבת זאת, אני רק מביאה, להנאתכם.......... וכולנו פה בעולם לעבוד, מי יותר מודע, ומי פחות......... קחי חיבוקבוק חזק גם ממני.

למעלה