לכל דתי מכאן:תוכל להתמודד איתי?

לכל דתי מכאן:תוכל להתמודד איתי?

אני מזמין כל דתי או חרדי להתמודד על האמונה בדו שיח.כתבתי מאמר הנמצא כאן כמה שורות קודם ושמו "מי חייב למי. האדם לאלוהים או להיפך". אז אם אתה רוצה להתמודד,אתה מוזמן בכיף לקרוא את המאמר, אבל לאט לאט,להבין כל שורה,כל מילה המופיעה בו,(הוא כתוב צפוף מדי)...ולתת את דעתך על הנאמר. . אז יאלה. אם באמת אתה מאמין, ואתה יודע במה אתה מאמין, ואתה כלול באותם אנשים שנאמר עליהם "דע מה שתשיב לאפיקורוס"----בוא והתווכח. בוא אם יש לך אומץ....(סתאאם....אבל חביבי-אתה באמת מוזמן...

בקשה

אשמח לקרוא, להנות, ואולי אפי´ לענות אם אוכל. רק בקשה : בטח שמור אצלך המאמר א, אנא העתק אותו עוה"פ, חלק אותו לקטעים,פסק , והנעים לנו את הקריאה בתודה חושב ומתבונן

שלא מרצונו, שלום.

קראתי את המאמר שלך וברצוני להגיב : אמשול משל: בבית קט וחמים נולד תינוק למזל"ט, לא היה גבול לאושרם של ההורים, ומהרגע הראשון דאגו לילד ושמרו עליו כעל בבת עינם.הילד לא הבין ולו מעט למתרחש סביבו שהרי"בעל כורחו נולד" ולשמחה זה - מהי? העולל הקטן מיום ליום התבונן מסביב וגילה עולם ומלואו, רצה לגוע ולבדוק לחוש ולאמת השערות, ההורים המאושרים הוציאו אותו מהלול, והנה חש התינוק בחופש שלא ידע מעולם,וחטר ללא לאות בכל מקום, אך האבא האוהב לא נתן הכל ואמר:"מסוכן", "זהירות", "זה אסור"!!! אבל העולל - קטן עדיין ותמיד אמר בליבו:"אבא כזה רע, מדוע זה אסור ? הרי זה נראה יפה ומעניין מאוד, אני חייב לגוע !" האב עוקב אחרי ילדו מחמדו ואמר לו: "זהירות מתוק, אש!" האב לא ידע מה לעשות והרי לא יכול להסביר לו את הסיכון הגדול... ואז הילד פרץ בבכי מר ואמר:"פויה אבא...." אבא - אוהב את הילד, אבל מה יעשה שילד לא יכול להבין עד כמה הוא דואג לו? אולי כשיגדל - יאמר "אבא, טוב ששמרת עלי, אסרת עלי, ולעיתים אף הכאבת לי" עד כאן. אני מקווה שהמסר הובן, ואם לא,אני מוכנה לפרט.... אגב, אני מודה על התגובה שלך, וגם מודה לאלי פלס על שלא מחק את ההודעה, ומעריכה את סובלנותו. מי שרוצה להגיב על המאמר שהקלדתי כאן:"בריאת העולם והאבולוציה" מוזמן להגיב באתר "חופש". תודה.

רציתי להוסיף

שלום שלא מרצונו. בתגובה למאמרך, רציתי להוסיף נקודה על דבריה של חיים טובים: כל ילד שבא לעולם, אינו בא לעולם מרצונו (לאו דווקא דתי או חרדי
). אם כך, האם זה אומר שהוא לא חייב מאומה להוריו? האם זה אומר, שכל מה שהוא חפץ, הוריו חייבים לספק לו מיד? שאם לא כן, מאוד יתכן שיגרם לו סבל מכך.. (כגון, אם יצטרך 100 שקל, שלא יביאו לו רק 50, וכדומה, וד"ל) לילה טוב

למעלה