לכל האוהדים הנפלאים!

לכל האוהדים הנפלאים!

שלום, כאן יניב אברג`יל. חלקכם בודאי הרימו גבה כשראו את ההודעה הזו, אבל אני יסביר (אני יודע שזה נשמע קצת מצחיק), אותה נסיכות שתרמה את האצטדיון לבני סכנין העניקה לכל השחקנים קורס מחשבים, אז ברגע שסיימתי אותו החלטתי ליצור איתכם קשר. אני יודע שרובכם בודאי כועסים עלי, אבל אני רוצה שתדעו שאני אוהב אתכם, באר שבע, אחרי שתי קדנציות, הפכה לבית השני שלי אחרי כפ"ס, ולראיה אני יספר לכם שאחרי אותה עונה נפלאה שלי אתכם בעונת 2001-2002, בכיתי להישאר אתכם, אבל אלי טביב לא היה מוכן לשחרר אותי, ועובדה שברגע שהתאפשר לי לחזור, חזרתי! היום הקבוצה יוצאת לקרב קשה, אתם חייבים להיות איתה, לכו לעודד את הקבוצה! הלוואי שתעלו ונחזור לשתף פעולה (רק הפעם בלי מטוסים למיניהם, והמבין יבין)! אוהב אתכם, שלכם, יניב אברג`יל

HBSFC1

New member
יניב אם זה אכן אתה ../images/Emo13.gif

אז תדע שאנחנו באמת אוהבים אותך.. היית שחקן שנלחם בכל משחק ומשחק ונתן את כל הנשמה. למרות כמה בעיות קטנות עם הקהל, שאלו בעיות כמו כל בני זוג, תמיד ידעת לתת גול ולשכוח מהכל. תודה על התקופה בב"ש, תמיד נקבל אותך בחזרה, והכי חשוב בהצלחה

eranpes4

New member
ניראה לי מוזר שיניב אברג'יל כ"כ איכ

איכפת לו מ ב"ש שבחמש ו50 בבוקר זה הדבר שמטריד אותו אבל בכל מקרה יניב לא היה משמיץ ככה את מזרחי שהספיק לעזוב ולחזור באותה עונה ובכל זאת לכבוש יותר ממנו. בכל אופן אם זה אתה הייתה לך עונה גרועה

אתה צודק, אבל..

היא אפשר להתעלם מכך שהייתה עונה גרועה לכלל הקבוצה, ולא היה יותר מדי שחקנים שיכניסו כדורים לחלוצים.. היה לנו אחד כזה בתחילת העונה וזה אלעד, אבל הוא שוחרר וזה התברר בצעד שפגע לא רק בקבוצה אנושות, אלא גם בו... בכל מקרה אני לא מתכוון להגיב על מה שאמרת לגבי אלון מזרחי..

eranpes4

New member
יניב מה אתה עושה פה ביכלל יש לך משח

משחק שמתחיל עוד שעה אתה לא אמור להיות בדוחא קיצר מי שזה לא יהיה אתה בטח לא יניב

ניראה לי מוזר...

באמת עם כל הכבוד אנלא חושב שיניב האמיתי יבוא לפורום ויכניס הודעות באותו זמן שהקבוצה שלו מתאמנת.. לא פוסל אבל גם לא קונה מהר מידי ג€ג€

למעלה