לכל האוסטרלים,תשומת לב בבקשה !

סוליסטי

New member
לכל האוסטרלים,תשומת לב בבקשה !

שלום לכל האוסטרלים והניו זילנדים למינהם. קצת עליי בקצרה, בן 23 משוחרר מהצבא שנה וחצי גר בכפר סבא,כרגע עובד וחוסך. ועכשיו לעיקר: עוד לפני הגיוס ידעתי שאחריי שאשתחרר ארצה כמו רבים אחרים לדפוק את טיול חיי, שמעתי מאות אנשים עם אלפי סיפורים,ראיתי מליון תמונות,ביררתי וחקרתי, ואז הגעתי למסקנה שהטיול צריך להיות או דרום אמריקה או קנדה או אוסטרליה, בשבוע האחרון הנושא ממש הטריד אותי, הרי אי אפשר הכל צריך לבחור לא ?! חשבתי חשבתי חשבתי, והגעתי למסקנה: א ו ס ט ר ל י ה ! טוב ומה עכשיו? זה בדיוק מה שאני שואל אותכם וכל בן אדם בעולם כמה כסף אני צריך? תוך כמה זמן אפשר להוציר ויזה,ומה הסיכוים לקבלת ויזה? יש אפשרות לשלב עבודה מזדמנות? וברור שיש לי מליון שאלות ואני כרגע עדיין חוסך ולפי הערכתי יש לי עוד שנה לעבוד בשביל להשיג סכום נאה, אם יש פה מישהו יכול לכוון אותי,זרוק לי איזה רעיון לראש,משהו מאיפה מתחילים, מה צריך להיות הכיוון שלי בכלל?! שכל אחד יתן עצה קטנה, וככה אני כבר אדע מה לשאול ואת מי מקווה שהבנתם אותי,כי אני די מבולבל החלום שלי זה אוסטרליה וניו זילנד ואני מתכוון להגשים ת'חלום הזה גם בעזרתכם תודה רבה.

zvikach

New member
../images/Emo63.gif../images/Emo50.gifאוסטרליה

קודם כל אוסטרליה זו יבשת תשאל את עצמך מה אתה רוצה להפיק מהטיול? לראות את הצד המזרחי של היבשת שהם הערים סידני ומלבורן שהמרחק בינהם הוא כ1000 קמ או את הצד המערבי שיש בה את העיר פראת כדאי לך לקנות ספר טיולים על אוסטרליה ואולי אפילו לשלב את הטיול לניוזרלנד גם לכסף אין גבול תלוי איך אתה רוצה לחיות על תקציב או לטייל אם מישהוא לקבל ויזת טיול זה לא כל כך מסובך צריך למלות טפסים צריך להראות שיש לך מספיק כסף לחיות במשך זמן של הויזה עבודה צריך היתר מיוחד לעבוד על ויזת תייר אין בכלל מה לחשוב על עבודה חוקית אבל שוב פעם תלוי באיזה עונה אתה רוצה לטייל פה תבדוק את הקישורים שגפן מכניסה לאתר בהצלחה צביקה בסידני

13245

New member
עזרה

קודם כל בחירה טובה אני מבטיח לך שלא תרצה לחזור לארץ הטיסה לאוסטרליה יקרה כ-1400$ איך עם אתה נוסע קודם לתאילנד ובתאילנד לקנות כרטיס נוסף אתה יכול לחסוך כ-300$ +ביקור בתאילנד שזאת המדינה הכי כיפית במזרח ומאוד זולה באוסטרליה המחיה לא כל-כך יקרה כמו שאומרים יש דירות שישראלים מקומים משכירים למטילים בכ-85$ לשבוע לגבי האוכל זה זול מאוד אפשרי לבשל בבית לגבי מסעדות זה זול מאוד דוגמא בפיצה האט אפשרי לאכול כמה שאתה רוצה ב7-8 דולר אוסטרלי או מקדונלד ב5$ לארוחה מלאה בארץ זה עולה 30 שקל פי 2 לגבי תחבורה אפשרי לקנות אופניים משומשים שישמש אותך לכל אורך הטייל ואחר-כך למכור בחזרה או אפשרי לקנות אוטו משומש מישראלי אן תייר שעוזב את אוסטרליה לגבי עבודה תמיד אפשרי למצא עבודה בקהילה היהודית או שתשכיר דירה גדולה ואז תוכל להכניס עוד מטיילים לדירה ותוכל לכסות את המחייה שלך

למעלה