לכל האילתים==>כנסו בבקשה

לכל האילתים==>כנסו בבקשה../images/Emo24.gif

אני בכיתה י"ב ואני גרה בצפון,בגליל... אני רוצה לעשות שנת שירות לאומי שנה האבה באילת...מה אתם ממליצים לי?כדאי לי?חשוב לי להדגיש שאני מסורתית {שומרת שבת}ואני רוצה ללמוד גלישה שנה הבאה{זאת הסיבה העיקרית שאני רוצה ללכת לאילת למרות שיש חופים אחרים בערים אחרות בהם ניתן ללמוד גלישה...}אני ממש חובבת אקסטרים...מה אתם אומרים<?כדאי או לא? תודה לכל המגיבים
מעיין
 

harhanegev

New member
קחי בחשבון

שאם את באה לשירות לאומי רגיל, של דתיות, יבדקו ויוודאו היטב היטב שאת באמת דתיה, ובמהלך השירות הלאומי תצטרכי להתנהג בהתאם. לגבי האפשרות של שירות לאומי חילוני, אם זה מה שאת רוצה, אינני יודע אם יש דבר כזה באילת.
 
יש באילת אוכלוסייה דתית בכלל?.....

חוץ מזה אתה חושב שאני יוכל ללמוד לגלוש?ז"א שהמשגיחה תאפשר זאת?
 

harhanegev

New member
יש באילת מאות משפחות דתיות,

וזה עוד לפני שמתחילים לדבר על מסורתיים. יש דתיים לאומיים, יש ש"סניקים, יש חב"דניקים, ויש עוד דתיים לא מעטים. נכון, אין מדובר על אחוז דתיים כמו בבני ברק וגם לא כמו בפתח תקוה או בכפר סבא, אך עדיין בואי נזכור שבאילת יש, בין השאר: יותר מ-25 בתי כנסת (וזה בלי לספור בתי כנסת של מלונות בלי מתפללים קבועים) 3 בתי ספר יסודיים דתיים (2 ממלכתיים דתיים, אחד חרדי של ש"ס) חט"ב ישיבתית לבנים אולפנא לבנות עד י"ב ישיבת איילת השחר, שהיא ישיבת הסדר וישיבה גבוהה ישיבת חב"ד עשרות שיעורי תורה קבועים לגברים ולנשים בנושאים שונים ומגוונים רב עיר ספרדי (כ-50 שנה באילת) ורב עיר אשכנזי 4 רבני שכונות המוני מסעדות כשרות, חלקן כשרות למהדרין עשרות מלונות כשרים לגבי המונח "משגיחה": אין כאן מונח כזה, ואם את באמת רוצה לברר מה גבולות המותר והאסור, פני אלי במסר אישי ואוכל לקשר אותך עם בנות שירות מההווה או מהעבר. בכל מקרה, אם מדובר על להיות לבושה בבגד ים במקום בו גם גברים יכולים לראות אותך, אין ספק שזה יהיה מאוד לא מקובל, בלשון עדינה.
 

harhanegev

New member
אני לא מתפלא בכלל.

גם שאר בנות השירות כאן לא ממש סובלות
. אגב, 2 בנות דודות שלי עשו שירות לאומי באילת. אני גר באילת כבר 8 שנים וקצת.
 

ron68

New member
אז זהו...ש.....

אני דתייה ויודעת שלא מקבלים לשירות לאומי דתי בנות מסורתיות כי מחפשים בנות דתיות ממש... אני גם מכירה את הבנות שירות פה באילת ואכן הן דוסיות... אז תעשי ת'שיקולים שלך... ב"הצלחה!
 

ron68

New member
יאיר שלום

קיבלתי את המסרים שלך. מישהי אחרת השתמשה במחשב שלי. אז ההודעה שלך במסר לא רלוונטית לגבי. סליחה וחג חנוכה שמח.
 
למעלה