לכל האמהות הטריות... שאלה

לכל האמהות הטריות... שאלה ../images/Emo35.gif

מעט מאוד דברים נשארו לי לקנות לקראת הלידה, והחשוב מביניהם זה חזיות הנקה... איפה קונים אותן? ראיתי אמנם בבייביס אר אס אבל שם אי אפשר למדוד. איך אפשר לקנות חזיות בלי למדוד? ובכלל, על מה חשוב להסתכל, יש אולי פירמות מומלצות? זה משהו שבחיים לא נתקלתי בו וגם מחקר על הרשת לא ממש עזר לי הרבה. ועוד שאלה חשובה, אני בשבוע 35 עכשיו, לקנות משהו שיתאים למידה הנוכחית? יותר גדול? בכמה? תודה!

אני קניתי כשהייתי בשבוע 37

וזה מתאים לי גם היום אחרי 4 חודשים וכשהחזה יורד טיפה

ronnieyuval

New member
תקני רק איפה שאפשר למדוד!

יש ב-MOTHERHOOD ויכול מאוד להיות שגם ברשתות כמו מייסיס וסירס. חייבים לתת לך למדוד! לגבי המידה - תקני חזיה קצת יותר גדולה מהמידה שלך עכשיו, שלא תלחץ לך. סיכוי טוב שהחזה יגדל עוד יותר אחרי הלידה. תקני חזיה ללא ברזלים כי הברזלים יכולים לעשות סתימה בצינוריות החלב. ממליצים על חזיות כותנה.

ושכחתי כמובן להוסיף

שרצוי שתצליחי לפתוח את החזיה עם יד אחת כדי למנוע סיבוכים כשאת מחזיקה את התינוק לחפש סגירה נוחה

GabyKoren

New member
חזיות

אני לקחתי את ה מידה של שבוע 36, הוספתי מידה של CUP אחד נוסף, וזה מה שקניתי. אולי ישמע מוזר אבל המקום שמצאתי הכי טוב (והכי זול) היה בקניון "ג'רזי גרדן" שבאליזבת. יש שם חנות שנקראת "l'eggs" יש להם רק סוג אחד וצבע אחד אבל זה שירת אותי נאמנה במהלך כל תקופת ההנקה.

swann

New member
חזיות של warner

בלי עצם, מכותנה - הכי נוח. בכל מקרה, בהתחלה תקני אחת, ואח"ג תראי איך הולך עם ההנקה ומה גודל החזה... אני עליתי מ- B ל- C למרות שבימים הראשונים של ההנקה הייתי לפחות D. צריך לתת לזה כמה ימים.

Inuit

New member
אני קניתי חזיה אחת לפני הלידה

ואת השאר אחרי כי החזה גדל לי מאוד אחרי. חזיה מכותנה מומלצת וללא ברזלים

שרונה13

New member
../images/Emo101.gifטיפים

לקנות חזיה בלי ברזלים !!! חזית הנקה שנוחה לפתיחה - היו לי איזה שלוש אחת ממש טובה הייתה עם ריצרץ (אני אנסה לחפש של איזה חברה זה היה היא גם הייתה יפה מתחרת כותנה) חובה למדוד וקחי בחשבון שהחזה גודל קצת... אני בהנקה הגעתי גם לE תקני רק כותנה בכלל באופן כללי הרי עדיף כותנה אז במיחוד בתקופה הזו. קני אחת עכשיו שתהיה טיפונת גדולה בקאפ ותוסיפי עוד אחת או שתיים אח"כ (אולי לא תניקי ולא תצטרכי ואם היא לא תתאים לך הכי בעולם אחרי הלידה זה לא יהיה אסון). ואל תשכחי לקנות גם פדים לחזיות כאלו שסופגים טוב. ובהצלחה

15noonit

New member
|dont buy bra befor you give birth

becose the size is complitly changed try at www.motherhood.com

למעלה