לכל האנטי-פופ והאנטי-ווסטלייף

West-Girl

New member
לכל האנטי-פופ והאנטי-ווסטלייף

או קיי....אני רק רוצה להגיד משהו לאנשים שכל כך מנסים להעליב ולהשמיץ ולהגיד שהמומ של האנשים ששומעים ווסטלייף דפוק (חולוני!) אז צר לי לומר לך אבל מי אתם בכלל שתגידו לאנשים כמוני ששומעים פופ וווסטלייף במיוחד מה לשמוע???? כיאילו אתם כל כך משוכנעים ש פאפה רואצ` ולינקין פארק שרים יפה חשבתם אולי לרגע שיש אנשים שלא נהנים שירים שבנויים על צעקות?? אני למשל נהנית משירים של ווסטלייף כי הם רגועים ויש בהם קצב אני משתעממת מטראנסים אני לא אוהבת טראנסים ולא ממש חובבת רוק אני מעדיפה ווסטלייף אז למה אתם כל הזמן באים לפורום הזה ומעליבים אנשים שכן שומעים את המוזיקה הזאת??לא נאה לכם אל תכנסו לפורום הזה בכלל? מי אתם בכלל שתגידו לאנשים כמוני איזה מוזיקה לשמוע מי מינה אותכם לאלוהים????? אז לכל אלו שאומרים שמוזיקת פופ זה סתם חרא כי זאת מוזיקה ממוסחרת וכו וכו את מי זה מעניין???? אני שומעת את המוזיקה הזאת כי היא מוצאת חן בעיניי נקודה! כשאתם שומעים שיר שיפה בעינייכם אתם הולכים לברר אם זה ממוסחר או לא?? אני לא חושבת....זהו אני שומעת כי אני אוהבת את זה וזהו1 אז תפסיקו לרדת על האנשים ששומעים פופ אה ועוד משהו.....זאת רק אני או שיש פה עוד מישהו שחושב שה``חולוני`` הזה הוא יצור מפחיד?????

keren007

New member
טעות בידייך......

אף אחד פה לא אמר לכם מה לשמוע, רק העברנו ביקורת על המוזיקה שאתם שומעות, לא אמרנו לכם שאסור לשמוע את זה. המוזיקה הזאת היא לא לטעמינו, אז מה? זה אומר שאתם צריכות להיעלב מאיתנו? רק אמרנו את דעתינו על הלהקה, חוץ מזה, אני חושבת שמי שצורחת לכל העולם שהיא אוהבת את וסטלייף אז משהו קצת לא בסדר איתה.... וזהו, תשמעי את ווסטלייף, אין לי בעיה, ואף אחד לא אמר שאסור לכם להעביר ביקורת על רוק או על טראנס. אני, לא מנסה להעליב אף אחד, ככה זה לגבי לפחות, וזהו.

חולוני

New member
לא, אני לא שומע פאפא רואץ`

וגם לא לינקין פארק. וגם לא לימפ ביזקיט. וגם לא יו2. אז את שואלת אותי בטח מה אני שומע ? אני לא שומע שומדבר שנמצא בערוץ הממוסחר והגרוע הזה שכל קשר בינו לבין מוזיקה אמיתית ואיכותית, הוא מקרי בהחלט. אני לא שומע להקות שנמצאות במיינסטרים ( אם את יודעת בכלל מה זה..), אלא אני מחפש אלטרנטיבות לערוץ המגעיל הזה. ואני מוצא כאלה, וטובות. ומי אמר שחייבים לשמוע רק מוזיקה חדשה ? אני שומע גם מוזיקה ``ישנה`` - סיקסטיז, סבנטיז ( בעיקר..), וגם קצת אייטיז..וגם את ימי הגארנג`..והימים הטובים של הרוק במיינסטרים ( למשל גאנז אנ רוזס..). כיום ב MTV אין מוזיקה אמיתית. עובדים עליכם בעיניים עם החרא הזה של הלהקות בנים\בנות, ואתם אוכלים את החרא הזה. עצוב. תתבגרו, ומהר. ויפה דקה אחת קודם. הגיע הזמן שתצאו מהבועה ותחשפו למוזיקה אמיתית, וראים שאת לא יודעת מה זה רוק, כי רוק זה לא ``צעקות``. למעשה יש הרבה סוגים של רוק, רוק קל, רוק קלאסי, רוק מתקדם, גאנראנג`, ועוד מיליון סוגי רוק ( שאת לא מכירה..) שאין בהם אפילו לא צעקה קטנה, אלא מוזיקה שקטה ורגועה, אבל מה ?! זאת באמת מוזיקה. ואיכותית. לא כמו החרא הממוסחר שאתם אוכלים. וזה כולל לא רק ווסטלייף, אלא את כל החרא שיש ב MTV. ( חוץ אולי מבודדים, כמו רדיוהד..).

sweet_angel

New member
הא.............טוב

אני באמת לא זוכרת שמישהו אמר לך מה לשמוע.......... אני רק זוכרת שאנשים פה אמרו את מה שהם חושבים על המוזיקה ה``מצויינת`` שאת שומעת.....והציעו לכם מה לשמוע.... דיייייייייייייייי כבר ואני לא חושבת שחולוני הוא יצור מפחיד......אבל אני חושבת שאת כן......

mrs. feehily

New member
לכל האנטי ווסטלייף2

אם אתם כל כך שונאים את ווסטלייף מה לעזאזל אתם מחפשים בפורום הזה? יאללא לכו לאיזה פורום של מרילין מנסון או משהו כזה! (אם יש כזה דבר!!)

keren007

New member
יאללה, עוד אחת?!

כמה פעמים צריך להסביר שלפורום קוראים ווסטלייף, ואף אחד פה לא קבע שזה דווקא למעריצי ווסטלייף, זה יכול להיות פורום גם לשונאי ווסטלייף. את לא חושבת?

xflil

New member
את באמת לא חושבת

1. לינקין פארק לא יודעים לשיר, לא שומעים אקורדים בשירים שלהם, רק נדמה להם שהם להקה טובה... והם ממוסחרים וזה מגעיל 2. זה מצחיק שהחברים שלך ווסטלייף צריכים להתפשט ולהכניס נשים כוסיות בשירים שלהם בשביל למשוך תשומת לב. 3. אני לא הולך לברר אם הם ממוסחרים או לא כי את זה כולם יודעים. 4. נמאס לשמוע את הווסטלייף שלך מכל חור בארץ ובעולם, כשעושים שיר, והוא לא ממוסחר מרגישים כאילו השיר הזה נועד בשבילך, וזה הרגשה שאין לתאר... 5. ווסטלייף לא עושים מוזיקה, הכל מחשבים, וכשרון לא צריך בשביל זה. לא שגם הם לא מלחינים או כותבים את המילים... אין להם מה לעשות את הם עושים כוורים (או אם תרצו כברים)... 6. אף אחד לא אומר לך מה לשמוע, פשוט הפופ הורס את המוזיקה האמיתית. (כן המוזיקה האמיתית... לא מבחינתי... מבחינת המושג מוזיקה יקירה) 7. אף אחד לא יורד עליכם, אף אחד פשוט לא מבין אותכם ואת התאוריות המטומטומטמות שלכן... אני מקווה שהבנת שאת לא תתחתני עם שיין או שאר חברי הלהקה שאין לי מושג את שמם. 8. ברוק יש מאות שירים שקטים יקירתי... מכה אפורה (פלורנטין) בטח לא ידעת שמוניקה סקס כתבו את השיר הזה... 9. איפה הילד רוב השירים שלהם שקטים. ועוד הרבה. 10. שירים שקטים אפשר לעשות גםםםםם עם גיטרות תופים וקלידים. לא עם מחשבים ועיבודים בלי סוף. 11. משמעות בשיר לא תזיק... 12. לינקין פארק גרועים.

למעלה