לכל האנשים בעיקר למשה

לכל האנשים בעיקר למשה

משה תעשה משהו הפריקים משטלתים על הערוץ ותודה לכולם שאומרים שאני חמוד וחתיך כי ככה אני מרוקאי :>>>> ועוד משהו מי את כחולה מאיפה את יודעת את שמי תיזדהי ! דקלום לקראת הסוף "כואב ילדה שלי בין סורגים עודני דימעה ועוד דימעה זולגות ממני בן אדם חי מתץ זהו גורלי מחר את למעלה זהו עולמי בן אדם חי מתתתת זהו גורלי מחר את למעלה זהו עולמייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי לקחוווווווווו לי את החופששששששששששששששששששששששששששש ריבוןןןןןןןןן העולמיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם לקחווווו ולאא החזירווווווווווו אנשים רעיייייייייייייייים אם רק ידעתם מהם אסירייייייייייייייייםםםםםםםםםםם כל אדם טועעעעה שופט הוא אלוקיםםםם אם רק ידעתם מהם אסירים כל אדם טועה שופט הוא אלוקים" יום טוב על החתום חיים כהן מרחובות

הלו הלו להוריד פרופיל ומהר...

מה אתה תופס מעצמך?!?!!?!?!?!?!? למה מי אתה?!?!?!?!!?!?!?!? ואתה בכלל לא חתיך!!!!!!!!!!!!! אז אל תתלהב!!! ואז מה עם אתה מרוקאי מה אתה מתלהב!!!! אוףףףףף איך אני שונאת אנשים כמוך, איזה שוויצר מגעיל! מילא אם היה לך על מה אבל אין! רעות

אחי, הפורום פתוח לכולם, רק

של"פריקים" אין פה כ"כ מה לעשות אבל גם הם יכולים להיות פה אך זה בתנאי שלא יהיו קללות וכד´

ש י

New member
מי לא יקלל?

בינתיים מי שמקלל ומשמיע הערות גזעניות זה אתה. לא ראיתי כאן אף פריק שמלכלך או עושה חשבונות של מוצא.

לא משמיע אף הערה גזענית ולא מקלל

פשוט אומר את דעותי. אני לא גזעני פשוט אמרתי לאשכנזים יש דרך התנהגות שונה וזאת עובדה!

דודו21

New member
משה היקררררררררר

כולנו תחת מטריה אחת ללא הבדל מין גזע או דת כל עוד שלא חורגים מהנורמה ואינך צריך לשמש שופר לאיש גם אם יש לך דעה כזאת או אחרת בוקר טוב ונהדר ושבוע קסום לכולם

למעלה