לכל האנשים סקר "סוף הדרך"

לכל האנשים סקר "סוף הדרך"

האם אתם חושבים שמתחרים שהיו בעונות שעברו יכולים להשתתף גם בעונה השלישית אם יהיה??אתם חושבים כן אז תסמנו
ואם אתם חושבים
....

מה הבעיה?

לא שני בעד.. אבל יכול להיות מצב כזה ב"סוף הדרך" יש מצב להכל.. זה כמו שהחזירו את אימלי ורותי, מה השטויות האלה למב כלל עשו את הפרק הזה (היום השני של הגמר) אם ידעו ששלושת הזוגות ישתתפו ביום האחרון של המירוץ...?!

noooga

New member
אני בכל אופן לא חושבת שיהיה

מצב כזה... למה שלא יתנו לאנשים אחרים הזדמנות?

צודקת

אבל "ברצים לדיה" כן ננתנו הזדמנות אז אולי גם ב"סוף הדרך" יתנו הזדמנות... הבנת? לכוונותי...

noooga

New member
אה...

טוב.. להשוות את רצים לדירה לסוף הדרך זה איום ונורא (חח סתם סתם.. פשוט ראיתי פרק אחד של "רצים לדירה" והזדעזעתי) אבל נראה לי שבסוף הדרך ההפקה קצת יותר שפויה (ולכן האנשים שמשתתפים בה יותר שפויים) ולכן נקווה שלא יהיה את המצב הזה.

ברור סוף הדרך

אני לא מבינה איך בכלל ניסתי להשוות את "סוף הדרך" ל"רצים לדירה" כי את צודקת באמת "רצים לדירה" זה תוכנית מזעזעת לגמרי... תאמיני לי אין כמו "סוף הדרך"... כי זה באמת תוכנית סוף הדרך.....

ה ו ד י ש

New member
אני חושבת שיש מצב.

אבל כל היופי בתוכנית זה שכל עונה המתחרים הם חדשים וכל עונה מתאהבים מחדש במתמודדים חדשים, הקודמים נהנו וכבר הייתה להם הזדמנות להתחרות אבל יש עוד אנשים שהיו מוכנים להשתתף במירוץ וגם להם מגיע. בכולופן אני מקווה שהעונה הבאה תגיע במהירה ותהיה גדולה לפחות כמו השנייה (את השנייה אני יותר אהבתי)

אני פחות

אהבתי בגלל האנשים בעונה הראשונה יותר התחברתי לאנשים כמו למשל: לניסים ושרון שהיו מעולים... ופה בעונה השניה היה המון המון בלאגן.. זוגות פרשו מהתחרות, זוג הודח.. הכל כזה היה מבולגן... למרות שאני מאוד אהבתי את ישאל ואהד ואת רעות ויהודית.. אבל לא נורא.. אני מקווה שעם יהיה שנה הבאה עוד עונה אז שתהיה עונה טובה ונעימה!!! שלא יפרשו באמצע או שהמתתמודדים ידברו יפה אחד לשני לא כמו אימלי שדיברה מגעיל (מילה יפה בהגדרה לעומת מה שהיא אכן דיברה). בכל אופן שנה טובה לכולנו ובארמת היה שנת סוף הדרך

Shani276

New member
../images/Emo31.gif

באמת למה שיעשובר כזה? זה לא שיש מחסור באנשים שמגיעים לאודישנים..

בואו נפריד בין שניי דברים...

אתם מערבבים 2' דברים יחד
השאלה היא...האם יש מצב ואל האם אתם רוצים...

למעלה