לכל "האנשים" פה בגיל 13-12

omer ok

New member
לכל "האנשים" פה בגיל 13-12

לא ממש יודע אם ידוע לכם אבל משרד הביטחון מארגן כל שנה קיטנה באמריקה ליתומי צה"ל. בקיצור אני לא ממש רוצה ללכת אבל אמא שלי לוחצת עלי כי זה "חוויה של פעם בחיים".... ואנחנו לא נוסעים כל שבוע לחול.... רציתי לדעת אם יש פה מישהו שנוסע? או אם מישהו יכול לספר חוויות משם? אההה... כן, ולי קוראים עומר קינן, אני חיפאי בן 13... לומד בעירוני ה' ויתום המשטרה כבר 6 שנים.

No name for now

New member
אמנם לא נסעתי, אבל...

ממה ששמעתי מאחי ומחברות שלי, כדאי לך. במשך תקופה די ארוכה אחי דיבר בטלפון עם חבר מהקבוצה (הם אמנם היו חברים גם לפני כן), והם כל הזמן "העלו זכרונות". זו בהחלט חוויה, אתה תבלה, תכיר אנשים חדשים, תראה מקומות מעניינים, מה יש לך להפסיד? זו בהחלט "חויה של פעם בחיים", אני מאוד הצטערתי שפספסתי את הטיול (הייתי מבוגרת מדי).

נושה1

New member
אז במקרה הזה אמא שלך צודקת....

נכון שאני בת שלושים אבל כשהייתי בגילך נסעתי לקנדה דרך הקייטנה הזו והיה ממש כיף. לא תמיד היה קל כי בכל זאת המון אנשים שלא מכירים מקודם וכמו בכל מקום יש גם שם אנשים מגעילים אבל הייתה חוויה מדהימה, אנשים אירחו אותנו נורא יפה, הכרתי אנשים מקסימים ועם אחת אני שומרת על קשר עד היום. וחוץ מזה זה לנסוע לבד בלי אמא שאומרת מה לעשות והכל הוא בשבילכם. עוד נקודה חשובה היא שדווקא נחמד לדבר עם אנשים כמוך וכמוני שבאמת מבינים על מה הם מדברים. פתאום ראיתי שיש הרבה דרכים להתמודד עם כל דבר. בקיצור אני ממליצה מאוד מאוד מאוד תהנה ותבלה מ.

פוגלש

New member
תטוס לשם!!!../images/Emo160.gif

עומר ידידי, אומנם אני כבר בן 30 ואני בטוח שהשתנה בטיול דבר או שניים (בזמני זה היה מחנה קיץ ביערות קנדה ולאחר מכן טיול ברחבי המדינה) אבל זו חוויה ש א ס ו ר לך לפספס!!!!!!!!!!!!!!! גם תכיר חברים/חברות חדשים, תיראה מקומות ודברים נפלאים והכי חשוב תעשה חיים.(וחוץ מזה יהיה לך מה לספר שנה הבאה בביה"ס).

תאמת לא נסעתי לשם

כי הצטרפתי "למועדון" רק בגיל 14 וחצי... בכל מקרה תיסע,זאת הזדמנות של פעם בחיים...

ednas5

New member
כדאי

עומר, לפני כ-31 שנה נסעתי לקייטנה כזו בבלגיה. היתה זו חוויה שמלווה אותי גם היום עם זכרונות שונים. אז.. תנצל הזדמנות זו להכיר חברים חדשים ולצבור חוויות מיוחדות... שתהיה לך נסיעה טובה... עדנה

למעלה