לכל האנשים שאני הכי אוהבת בעולם..

yellow cheese

New member
לכל האנשים שאני הכי אוהבת בעולם..

אמא, החיוך שאת פנייך מאיר האושר שאת מפגינה באוויר המתיקות וטוב הלב שיהיו אצלך לעולם האהבה שאת מרעיפה על כולם אמא, את מיוחדת האישה שאני הכי אוהבת אבא, החיבוק האוהב שלך השיחות המצחיקות איתך הנשיקת "לילה טוב" שגורמת לי להפסיק לכאוב אבא, אני אתה הכי מיוחד יש כמוך רק אחד סיון, לפעמים את גורמת לי להרגיש רע אבל בסה"כ את אחותי הגדולה יודעת כשעצוב לעודד אבל לעיתים קרובות מעדיפה את להתבודד סיון, אני אוהבת אותך הכי בעולם מעריכה אותך על כל מה שעשית אי פעם גלעד, אחי הקטן והמקסים כזה שתמיד מעלה לי חיוך על הפנים גורם לי להרגיש מיוחדת מחמיא לי כל פעם מחדש בצורה אחרת אני עליך אף פעם לא מוותרת גלעד, תשאר כמו שאתה תמיד אח קטן, מיוחד ויחיד הגר, החברה הכי טובה כבר המון שנים חברה שתהיה איתי לעולמים תמיד מתקשרת תמיד מעודדת תמיד הרגשה טובה לי נותנת הגר, חברה מלאך אם פגעתי- היא מיד תסלח. מיכל(.ק.), אחד האנשים הכי מקסימים מסוג האנשים שלא בכל יום מכירים עברנו הרבה יחד בהיכרותינו הקצרה שיתפת אותי בכל צרה מיכל, את ממש אגדה! (אני מתחילה לכתוב מיני שיר על כל אחד שאני באמת אוהבת ובסוף זה יתחבר לשיר אחד גדול.. בינתיים זה מה שיצא..)

הדרומית

New member
WOW

שירלי, אני ממש ממש ממש אוהבת אותך, ואני לא מאמינה... זה כל כך הדדי מה שרשמת עליי. הוספת אותי ברשימה שלך עם האמא שלך, עם אבא שלך, אחותך הגדולה, אחיך הקטן... ורשמת גם עליי ועל הגר... אין לך מושג איך התרגשתי לקרוא את זה. אני אוהבת אותך

yellow cheese

New member
תודה ../images/Emo9.gif

שכחתי לציין (נראה לי) שזה נכתב בהשראת "אם זה נגמר זה חבל" של ענבל פרלמוטר ז"ל, סולנית המכשפות..

ה מוזה

New member
../images/Emo91.gif מחמם את הלב ,אהבה שכזו

ואת יקירתי ...אוהבת ואהובה ואוצרות כאלו של אהבה יש לשמור ולנצור בתוך הלב ובתוך הנשמה .. אך יותר מכל ..יותר מהכל יש לומר זאת בקולי קולות .. להגיד להם היום עכשיו בזו הדקה כמה שאת אוהבת אותם .. כולנו חוטאים במחשבה שבאנו לעולם לנצח נצחים ונהיה פה תמיד ושוכחים לומר מילה קטנה .. כל כך חשובה ..כל כך ענקית לומר לאלו שאנחנו אוהבים כמה הם חשובים .. לומר להם עכשיו .. לא עוד דקה או מחר .. תודה לך על התזכורת הזו ..יש אהבה מסביב רק לפקוח עיניים להעריך אותה ולומר אותה ..

למעלה