לכל האנשים שמכירים אותי :

לכל האנשים שמכירים אותי :

שם משימה: להיסתפר משימה: 1) להיתפקד בביה"ס אורט השומרון בנימינה בשעה 00 8 2) להיתחמק מתגובות אויב, לא להיחשף לתיקשורת יש אפשרות של היתנגדות. יש להיזהר בשעה 55 10 מתחילה היתרחשות באזור המידשאה נא לא להיחשף ! 4) נא לא להיכנע לאויב בשום תנאים ! 5) אין משא ומתן. 6) אין למסור את יותם לידי האויב בשום אופן !! מלוים למשימה : חסוי.

מחר זה ה27 לא??!!??

טוב יותם אנחנו נחטוף אותך או משהו, העיקר שלא תסתפר!!! ראסטות זה יפה, אבל עם שיער כמו שלך זה פשוט להרוס!!! חוצמזה שאני מזהירה אותך שתמר (הבלונדה...כן כן!) עשתה ראסטות וזה ממש אבל ממש מכוער! אתה יודע מה- אם אתה עושה ראסטות אני אומרת לתמר שאתה אוהב אותה! אני יודעת שזה דבר רע לעשות אבל.... חייבים, סורי! אבל אם אתה בא למועצת מחוז (מחר...) איך תעשה ראסטות? בלבלתם אותי...

תגובה:

א. אני לא יודע מתי יש את המועצת מחוז ? (הכוונה היא לשעה) ב. תמר לא מדברת איתי כי מישהוא אמר לה שאני שונא אותה, לפחות אני חושב שכך (ולטובה) ג. אם זה לא יהיה יפה אני יוריד את הרסטות

אפשר

הרבה שמפו והרבה קונדישינר, הרבה שמפו והרבה קונדישינר, הרבה שמפו והרבה קונדישינר, הרבה שמפו והרבה קונדישינר...

אוקיי... יותם... :)

מתחיל לעצבן כאשר שמך מופיע כמעט בכל מקום (ברוח טובה..)... :) ועוד ממש עורכים פה דיונים על השיער שלך!... איזה שיער יש לך עכשיו?? בקיצר.. אם בא לך.. (בבקשה?) שלח תמונה באייסיקיו או משהו... תודה.. (אני ממש מסוקרנת...) דנית.

MissUnKnown

New member
אתה הולך לעשןת ראסטות איזה יפה...

אני יראה אותך ביום שישי....בכנס ט´ ואני מזהירה אותך וכל בן שהו לא להסתץפר אסור לכם להתפר...מספריים זה דבר נורא במיוחד כשהם מגעים לשיער של מישהו

למעלה