לכל הבודדים והבודדות

לכל הבודדים והבודדות ../images/Emo29.gif

שבת..... כן גם אני מכיר את זה... יושב מול המחשב, עם שני מאווררים שמגינים מפני החום ועושים קול של מטוס עתיק, ושקט......... והשריקה הזו של הרוח בחוץ.... רציתי אבל לשאול, האם גם לכם יותר קל בד"כ, בשעות אחר הצהריים והערב מאשר בבוקר? איך אתם מתמודדים עם בדידות, האם מוסיקה/רדיו/טלויזיה למשל משפרים את ההרגשה? האם עיסוק במשהו מעניין משפר את ההרגשה? לי למשל זה עוזר קצת, כלומר זה שם את הבדידות "מאחורי הדלת". מנטרל אותה זמנית. אני גם קורא הרבה, במידה רבה, כדי לתת לזמן לחלוף בלי שארגיש. ספר יכול לסגור אותך לגמרי ופתאום, בלי שתרגיש, עברו 3 שעות, וזה כבר זמן להכין ארוחת ערב.. נתתי לכם רעיונות? אני מאד מקווה שכן.

הבודדה

New member
תודה לך, האיש מהצפון! ../images/Emo9.gif

אני לא יודעת מה עם אלאדין, אבל ההודעה שלך הצליחה להעלות לפחות חיוך על שפתי ולשפר לי את ההרגשה הרעה. נכון, יום שבת זה היום הכי קשה מבחינת ההתמודדות עם הבדידות. בדרך-כלל בשבת אני בורחת מהבדידות אל הקאנטרי שבו אני מנויה, אבל בחום הזה להעיז לצאת מהבית???(בדרך כלל אני הולכת לשם ברגל בשבת). אז באמת, בינתיים אני מעבירה את הזמן בגלישה באיטרנט והאזנה למוסיקה טובה. וכן, בשעות הערב באמת קצת יותר קל, אז גם פחות חם ואני יכולה להרשות לעצמי קצת לצאת. ושוב, תודה ששיפרת לי את המצברוח! נשתמע בהמשך!

למעלה