לכל הביקורתיים למיניהם כנסו ....

לכל הביקורתיים למיניהם כנסו ....

אוקיי אז ככה...חצי מהפורום פה כתב ביקורות טובות וביקורות רעות...ואם תשאלו את דעתי אני לא הייתי מעבירה ביקורת בכלל.. לדנה היה פעם משפט..."אין ביקורת בונה ביקורת היא רוצחת"....משהו כזה אם זיכרוני אינו מטעה אותי ....אז לכל אלה שמעבירים ביקורות רעות..: קודם כל זה לא מעניין אף אחד בפורום אם בן-אדם ספציפי חושב "שאת מוכנה" זה לא סינגל מתאים להוציא לרדיו.. כאילו לכל אלה שאמרו את זה תחשבו שדנה ישבה הרבה זמן יחד עם שי וחשבה איזה סינגל להוציא ואני חושבת אם זאת הבחירה של דנה כולם צריכים לקבל אותה בברכה ..ונגיד אותו בן-אדם ספציפי חושב שאת מוכנה זה סינגל לא טוב אז שישאיר את זה לעצמו.. הפורום צריך לפרגן לדנה בכל מה שהיא עושה וזה לא יכול להיות שאנשים יתחילו להציף את הפורום בביקורות "רעות" בשביל אותם אנשים כאילו זאת ביקורת בונה אבל זה ממש לא .... אז הצעה אישית שלי לכל האנשים עם ביקורת בונה תשאירו את זה לעצמכם דנה נכנסת פה לפעמים לפורום והיא לא צריכה להתחיל לחשוב אולי הם צודקים אולי את מוכנה הוא סינגל לא טוב ...וזה סתם מוריד ביטחון..אז פשוט אפשר לפרגן כל הזמן ולתת תמיכה ..

דעתי כבר אמרתי אבל יגיד שוב.. ../images/Emo13.gif

קשה לי לאמין שדנה לא יודעת מה שהיא עושה.. לא סתם היא רצתה את השיר "את מוכנה" בתור סינגל... ששמעתי אותו בפעם הראשונה הקשבתי היטב למילים לא יחסתי חשיבות ללחן וגם משעתי אותו משהו כמו 100 פעם ורק אחר כך ללחן.. במילים של השיר אפשר להבין למה היא רצתה אותו כסינגל.. כל הכבוד לה על האומץ זה מה שיש לי להגיד וגם המון בהצלחה .. וחבל שדנים כן היה נכון לא היה נכון שטויות זה כבר יצא אז למה לדוש בדברים סתם.. בהחלט את מוכנה שיר עם משמעות מאוד גדולה רק דבר אחד חבל לי.. שהיא שרה "את מוכנה" ולא "אני מוכנה" זאת הייתה דעתי בנושא של השיר הספציפי הזה...

ביקורת שלי על האלבום "הכל זה לטובה"

הכל זה לטובה: שיר בהחלט מרשים.. יפה מילים ניפלאות לחן מעלף הורס של הלייף לדעתי היה יכול להיות הרבה יותר מוצלח.
יום הולדת: שיר בהחלט מרגש פאן אחר מראה התבגרות של השנים המילים מדברות אליי זה מה שקרה לי שניכנסתי לגיל 20 אוהב אותו ללא ספק מהרגע הראשון התאהבתי.
בראשית: בהתחלה לא הבנתי אותו כל כך אבל אפשר לומר שיר נחמד חביב אבל לא מדבר אליי ממש שיר בהחלט מקפיץ עליז.
לא מאמינה: שיר בהחלט שמזכיר לי את השנים שלי לפני שיצאתי לחיים של עבודה לימודים וכו' .
יאאלה בלאגן: טוב.. וואוו סוף סוף שיר מקפיץ שיר עם לחן מעלף שמח עליז מדבר על פאן כייף אהבתי אותו ואת הלחן שלו במיוחד
סרט הודי: שיר בהחלט שמציד צד אחר היכול הווקאלית היכולית לשיר בשפות מרשימה אותי וללא ספק משאירה אותי עם פה פתוח בהחלט שיר שראוי לאהבה.. שיר מקפיץ עליז ולחן חביב במיוחד
Love Boy: אני חייב להודות שבהתחלה לא התלהבתי ממנו אבל ללא ספק כבש אותי מהר מאוד שיר על סקס יפה לדנה לשמור על קו של שירי סקס מזכיר לי את הימים שהיו... לחן חביב במיוחד קל לעיקול יפה .. בסופו של דבר אהבתי וגם עשיתי לו קליפ
את מוכנה: טוב כמו שכולם יודעים השיר עם המשמעות הכי גדולה באלבום מעריצי דנה יכולים לראות את השינוי המשמעותי שדנה עשתה בשיר הזה כל הכבוד על השינוי אהבתי את השיר ומקווה מאוד שהקליפ שלו יצליח כמו שהשיר הזה הצליח להדליק אותו מהרגע הראשון.
איפה הלב: שיר בהחלט מרשים שמדבר אליי אחריי כאבים גדולים למדתי לראות שאפשר לתפוס מקום חם בשיר הזה בהחלט שיר בעל משמעות בשבילי...
אתה ממגנט אותי: גם שיר שלא כל כך הבנתי אותו בהתחלה הפקה יפה מזכירה לי נוסטלגיה של אומנים כאלה ואחרים סה"כ שיר חביב במיוחד.
יום אחר: טוב זה ה-שיר לדעתי לחן מהמם. מילים כובשות התאבתי ובשנייה הראשונה ששמעתי דנה בהחלט יכולה וראוייה להופיע איתו בהיכל התרבות שיר כל כך מקסים כל כך מרגש שאני פשוט מאוהב מכל הבחינות.
חורבות אהבה: מה אפשר לומר זה גם ה-שיר מראה על בגרות אהבתי את הלחן את העוצמה של דנה בשיר בהחלט ראוי לאהבה ולפרגון.. שיר חזק שיר עוצמתי.. סיכום: הביקורות של האלבום היא ביקורת שנוגעת בי ולדעתי על כל השיר ושיר באלבום.. שיהיה המון בהצלחה עם האלבום כי זה מגיע לדנה מי ייתן והוא יזכה לזהב או לפלטינה בעזרת השם

חח אתה צודק דני..

לדעתי דנה שיחקה אותה אם האלבום.. ואמן אמן היא תזכה בזהב או פלטינה לדעתי מגיע לה...ההקשעה טובה שירים מפציצים . שיהיה לה בהצלחה. :D דר"כ דני דנה חתמה לך על הדיסק?

פשש דני יפה לך ככה להשקיע בביקורת ../images/Emo24.gif../images/Emo6.gif

חחחחחחח הורס אתה.. תאמין לי כל הכבוד אתה מעריץ אמיתי לכוכבת גדולה הלוואי ולי היו מעריצים כמוך..תאמין לי אתה בין המעריצים של דנה השרופים אני מאמינה שדנה מכירה בך כמעריץ מושבע שלה..כל הכבוד לך דני שיחקת אותה..כמו שאמרתי הלוואי עליי שיהיו לי מעריצים כמו שאתה.. תמשיך כך!

דני הביקורת שלך מקסימה ומרגשת ../images/Emo13.gif

רואים שהדיסק נגע בך והוא מעורר בך המון רגשות , כתבת יפה והבהרת את דעתך על כל שיר בצורה מרגשת ויפה ... כל הכבוד

למעלה