לכל הבנות המקסימות פה בפורום

tyran8

New member
לכל הבנות המקסימות פה בפורום

נקלעתי למצב כלכלי מאוד מאוד קשה מהחודש אני בבעיה כי אין לי כסף לא לצוהורון שנה הבאה ולא לקייטנה לכל החודש מחיר צהרון מאוד יקר בערך 800 ש"ח אין בראשון לציון הטבות לחד הוריות בצהרונים לצערי אני מחפשת אפילו מישהי שתקח את הילדה מהגן ואני מוכנה לנקות לה את הבית מחפשצ עבודה במשק בית בימי שישי .

בת כמה הילדה? למיטב ידיעתי

עם אישור של הרווחה יש אפשרות להכנס לצהרון של הרווחה בחינם וכן אם הילדה מתחת לגיל 3 אז יש הנחה מאוד גדולה בתשלום לגן הילדים. אם את לא עובדת ויש לך אפשרות לעבוד (מבחינה בריאותית), אז אפשר לשקול הכנסת שניים שלושה ילדים הביתה, לשמור עליהם בחופש וכך לילדה לא ישעמם, תחסכי את עלות הקייטנה ואפילו תרוויחי קצת. בהצלחה.

היי טירן וכל המעוניין בפרטים נוספים

ישנם כמה פרוייקטים של משרד התמ"ת , הפרוייקט הוותיק הוא בדבר סיוע מיוחד להורים יחידים מגבירי עבודה או לומדים, בהחזקת ילדיהם שעד גיל 3 במעונות יום ובמשפחתונים מוכרים , וזה לא רלוונטי בשבילה כי הילד/ה שלה גדול/ה יותר. פרוייקט נוסף : התכנית לעידוד תעסוקת הורים יחידים והאגף למעונות יום ומשפחתונים מפרסם נוהל הכרה בצהרונים בכדי לאפשר סבסוד שהות של ילדי הורים יחידים בצהרונים(5.11.06) , מיועד לילדים בגילאי 4-11 , וכדאי לבדוק את נושא הזכאות . כמו כן, ניתן לפנות לקבלם או לקבל הבהרות, אל מוקד הורים יחידים בפקס: 08-6776030, או בטלפון : 1-700-70-25-35 (מאוחר יותר אענה לך על המסר ).

מירנטו

New member
צהרון של ח``בד

הצהרון שלהם יש בכל עיר גם ממש טוב עם ארוחה בשרית וגם הקיטנה והעלות לחד הורית לצהרון 400 וקיטנה של שבועיים 700 קיטנה עד 4!תבדקי

לא מדוייק מירנטו

לא בכל עיר , נכון שהקייטנה שלהם מעולה , לצערי גם ביתי מחר מסיימת קייטנה נפלאה של חודש בעלות של 600 ש"ח כולל יום שישי, אבל לא בכל עיר מונהג צהרון מטעמם.

מירנטו

New member
בערים שאין יש הסעות.המטרה

שלהם זו הפצת החינוך הדתי.הבן שלי בצהרון והקיטנה שלהם כדאי שוב לברר זה נהדר ויש להם``טנק מצוות``לפחות בת``א והמרכז שמבצע איסוף לקיטנה הקיץ:)

למעלה