לכל הבנות המקסימות

נעם א.

New member
לכל הבנות המקסימות

אני כבר יומיים עוקבת מהצד אחרי ההתכתבויות שלכן ואתן גורמות לי לצחוק ולא לראות הכל שחור. כמו שאתן מבינות אני חדשה כאן, צריכה להתחיל הזרעה ראשונה החודש (שייע כבר המחזור...) וקיבלתי הרבה עידוד מכן, שעברתן את אותם דברים, כיף לשמוע שיוצא הריון מכל הזריקות והטיפולים האלה. כמו רובכן, גם לי נמאס לשמוע על כל אלה שנכנסו להריון בלי בעיה ונמאס כבר מהציפיה של כולם מסביב ( אלה שלא יודעים על הבעיות) "נו, מתי אצלכם?" בקיצור, טוב לדעת שאתן פה ! מקווה לשמוע כמה שיותר מהר שכולכן בהריון!!!!

באבו

New member
היי, נועם!! ../images/Emo8.gif

ראשית, ברוכה הבאה.. ואני שמחה שהפסקת לעקוב אחרינו מהצד, והנה.. נכנסת לחברותא.. אני בטוחה שיעזור לך, כמו לכולנו, לשתף אותנו בחוויות שלך, הנעימות, והפחות נעימות. אני בטוחה שתמצאי כאן עידוד, אוזן קשבת (אני נשמעת כמו ורדה רזיאל ג´קונט???
(.. והכי חשוב.. תמצאי כאן אותנו! תתחדשי על ההזרעה, והמון המון בהצלחה...

נעם א.

New member
לבאבו

תודה רבה !!! דרך אגב, שמעת על מישהי שטופלה אצל פרופסור פיש מבילינסון? אני צריכה חוות דעת עליו.

ברוכה הבאה... ותשובה לשאלתך

אני מטופלת אצל פרופ´ פיש בבלינסון. אמנם אני עדיין לא בהריון, אבל אני מאד מרוצה מהטיפול ומהיחס של פרופ´ פיש ומהמחלקה בבלינסון בכלל. מומלץ בחום ! אם את צריכה פרטים נוספים אשמח לעזור. שיהיה לך בהצלחה !

יובל@

New member
היי נועם ברוכה הבאה בהמשך לתשובה

גם אני מטופלת אצל פרופסור פיש והוא באמת בסדר. לפעמים צריך קצת ללחוץ עליו בשאלות על מנת לקבל תשובות קצת יותר מפורטות לגבי אופי הטיפול שהוא מתווה.אבל בסוף הוא עונה על הכל בשמחה ולבביות. המחלקה שם נהדרת ואחיות מקסימות. דרך אגב, במהלך הטיפולים לא בטוח שיצא לך להפגש כל פעם עם פרופסור פיש, אלא כל פעם עם רופא אחר מהיחידה, הרופאים הקבועים נהדרים. לפעמים יוצא גם להפגש עם מתמחה וזה ממש לא טוב. זה קרה לי כמה פעמים והרגשתי נורא ואיום.אם יש לך עוד שאלות אשמח לענות. יובל

נועם החדשה הגעת למקום הנכון ..

קודם שיהיה המון בהצלחה ואם אנחנו מעודדים ומרגעים אז עשינו את שלנו מאחלת לך שהות קצרה פה ומהר מאוד שתעברי לפורום הריון .. יונית

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו נעם א. ../images/Emo45.gif

נכנסת ביום של מזל, ואני מקווה שהמזל ידבק גם בך. תלמדי מאתלי, שהציגה את עצמה בפורום, ושבועים אחרי כן הודיעה על הריון
ברור שיוצא מזה הריון, לפעמים אפילו הריון כפול
קדימה, שבי איתנו, נלמד אותך לחתור, ונעביר אותך מהר לחוף. נועם

זהירות...סכנת התמכרות.. ../images/Emo103.gif

נעם המתוקה - ברוכה הבאה לפורום שלנו. בתור "ותיקה" יחסית אני חייבת לומר לך שתמיד תוכלי להיעזר ולשאול את כל השאלות שנראות לך הכי מטופשות שיש... מאחלת לך ש"תעופי" במהירות ובהריון לפורום השכן...
אז שיהיה בהצלחה!!!!!מקבלות אותך בזרועות פתוחות.

ברוכה הבאה נעם ../images/Emo127.gif

שלא תתבלבלי לנו עם נועם@בת קבלי
להצטרפותך ושברכת הפורום תתקיים עליך במהרה.

למעלה