לכל הבנות המתוקות !!

בתקולה

New member
לכל הבנות המתוקות !!

היי, כאן רונה (לשעבר). חולית קראה לי לפני כמה ימים להיכנס להגיד שלום, אז באתי. אתן מתוקות, ומוכשרות, ומגובשות וכייפיות. והיתה תקופה....... אז לנטי (אמא-ולא-של), רותמוש, שונגולד, חולית, זואי, קניה, וכל מי שאולי שכחתי: שיהיה לכן רק בטוב. אני בעניינים אחרים עכשיו, עושה עדיין שטויות, לא לדאוג :) אבל שטויות מסוגים אחרים ובמקומות אחרים. ראיתי את השרשור מלפני כמה ימים, והכל בחזרה אליכן. כל הברכות וההערכה. אנסה לצרף כאן כמה קבצים של שטויות שכתבתי אז על ג'קו או בקשות אחרות, שלא נמצאו.

בתקולה

New member
וגם לעדידס

ומצרפת את התרגום ההוא ליידיש של רומיאו וג'ולייט של הדייר סטרייטס למי שביקשה (התרגום לעברית יותר טוב אגב). נורא נחמד שמישהו מתעניין בשטויות האלה :)) ודרך אגב, זה היה אחד הפורומים המצחיקים שהייתי בהם.

shongold

New member
בת קולה את ע נ ק י ת!!../images/Emo6.gif

מזמן לא צחקתי ככה! שובי שובי לכאן...כשהתאפשר לך ונוכל להנות שוב..מכשרונך המתגלגל..והברוך

a d i d a s 2 1

New member
חחח קוביית המזל הלכה פר קאקט

כמה את לא נורמאלית, ככה אוהבים אותך רונה שלי רונה... עוד מעט לאודי של תהיה אחות...

רונהההה what up girl

אני אני בקשתי את גירסת היידיש לרומיאו וג'ולייט.... זה פשוט גדול.... שמחה שאת עדיין עושה שטויות.... חשוב מאד לעור הפנים להמשיך לעשות שטויות :) תשמרי על קשר.... אפרופו דייר סטרייטס, בתקופת התיכון היו לנו חבר'ה שניגנו דייר סטרייטס... אבל לא משו.... אז קראנו להם דייר שפריץ....והם אפילו יצאו למסע הופעות..... ההדים של מסע ההופעות נשמעים עד היום... ו....חבל... צ'או אמורה.... keep in touch

בוקר טוב לך ולכל הפורום

אחחחחחחחחחחחחח.....איפה? איפה? הלילות והימים ההזויים של אז..... משעמם פה... אז אני נעלמת, שיהיה לכולן/לכולם יום נעים ופורה...

ערב טוב גם לך גברת הוט סמר תותה

וואו יפה לך על הביקור הקצר.... יפה לך שקפצת למים הרדודים... בפעם הבאה נתאם שחיה משותפת

בוקר טוב כפית וזואי יקרות

על מה את מדברת זואוצ'קה??? טבעתי פה! ביי אני בהתאוששות... שיהיה בוקר טוב ויום מוצלח לכולן!

a d i d a s 2 1

New member
בוקר אור רונה...!!!!

אני מבינה שזה שרשור המשך לשרשור נוסטלגיה הקודם.. "ואת ואת כמה טוב שבאת בלעדיך ריק הבית והלילה קר" ובמילה אחת..תותחית!! אגב, השעה שכתבת בה אומרת את הכל... על קשת! נשיקות לך אהובה!! איזה ימים..(לילות!!)

kapit5

New member
../images/Emo24.gifזזוכרת אותך מימי קשת

למרות ששם לא הייתי ממש פעילה אלה יותר קוראת ונהניתי ממך כל רגע. מקווה שתישארי .את מוכשרת בצורה מדהימה.הכתיבה שלך כובשת. מקומך איתנו. שיהיה לך יןם נעים.

אפרתי 29

New member
רונה !! ../images/Emo24.gif

איזו הפתעה, כיף לראות אות חיים ממך... מאוד מתגעגעים אלייך ואל השטויות המבריקות שלך פה... אבל בכל מקרה, שיהיה לך בהצלחה =) מקווה שתקפצי מדי פעם לבקר...
את לא יודעת מי אני, כי כל הזמן החלפתי כינויים בפורום קשת, אבל דיברנו כמה פעמים... חח..

Nova5

New member
לרונה!

נפרדה לשלום מהבנות המתוקות ודהרה במורד הפורום, מותירה אחריה ענן צחוקים, ארומה קלה של הומור אמיתי ומעט מאד געגועים. (המשך יבוא)., אמרת...מקקים בקוצר רוח ןבנתיים שיהיה לך בהצלחה בעניינים אחרים ובמקומות אחרים!! תצליחי ותבואי לעשות שטויות הרבה אנרגיות טובות לך
והרבה אהבה

Nova5

New member
../images/Emo208.gif לנטי

שתראה את רונה - ממש חגיגה לפני פסח

למעלה