לכל הבנות כאן.... מצטער שאני...

6MR. NICE GUY

New member
לכל הבנות כאן.... מצטער שאני...

מתערב בפורום שאני יודע שהוא אך ורק לבנות... אבל עיינתי כאן ואתן כ"כ חמודות!!! ואני צריך כאלו אנשים בחיים שלי.... אין לי הרבה ידידות כי הרוב צפוניות כאלה.... לא נעים.... אז ב-ב-ק-ש-ה אל תכעסו עלי.... ואני אשמח מאוד לדבר איתכן באייסיקיו (אני לא אשאיר את המספר שלי- קצת פאדיחות) אז אם מישהי רוצה שתשאיר את המספר אייסיקיו... אני אשמח לדבר איתכן.... אני גם מומחה בלהקשיב ולייעץ ואוהב את זה אגב... ואומרים עלי שאני לא "בן טיפוסי" אלא .... קיצר אם בא לכן תנסו ושוב אם הפרעתי או משהו- אני מתנצל

No Doubt

New member
אוי...

אתה כ"כ מתוק!!! אהבתי נורא את הכנות שלך קוראים לי סיון והאיי סי שלי הוא 112611580 אגב, לא אמרת מה השם שלך... וגם זה בכלל לא פאדיחות להשאיר מספר תולו

Black Cat15

New member
היי!! ../images/Emo13.gif

איזה הודעה חמודה :) אם בא לך תשלח לי הודעה - 40998909

wildflower!

New member
חחחחח.. ../images/Emo41.gif

הנה האיי סי שלי------------ 98453241 וקוראים לי בר.........

(שרון)

New member
אורי :

תראה איזה כיף לך! בהודעה אחת (רק מההודעה הזו אתה נשמע כמו הבן אדם הכי חמוד בעולם!) קבלת כל כך הרבה מספרי אייסיקיו, אז אני יצטרף אל שאר הבנות שהשאירו מספרים וגם אני ישאיר... ICQ#-138061606 (ודרך אגב-כל מי שרוצה חוץ מאורי מוזמן לצרף אותי לרשימה!) שרון

טוב נו אז אני יוסיף את של הטלפון... ../images/Emo3.gif

סתםםם....שלי הוא...127773502...נעים מאוד...

אורי ../images/Emo13.gif

היי אתה נשמע באמת חמוד! הינה המספר שלי 137754239 וקוראים לי ליאת ואני בת 15 מת"א מליאתו´ש

6MR. NICE GUY

New member
אנשים או בעצם אנשות.. :)

יש לי קצת בעיות באייסיקיו... אז סבלנות והבנה... תודה... שלכן, אורי

dominogrose

New member
ההייי, אל תשכחו אותתייי!!!

אם אתה עוד לא יודע... אני סיון ואני בת 18! האיי סי שלי הוא 107555527 אתה מוזמן לכתוב!!
***סיון***

6MR. NICE GUY

New member
אני..

סתם רוצה שההודעה תהיה בראש העמוד... :) מותר לי לפעמים לרצות צומי.. :)

6MR. NICE GUY

New member
אוקיי..

אז עכשיו... אני אעזוב לי את הפורום הזה... מי שרוצה שתבקש מאנשות אחרות את האייסיקיו שלי ביי

למעלה