לכל הבנות שאני הולך לפגוש בטייס...

• פותח הנושא 0ren
  • פורסם בתאריך

0ren

New member
לכל הבנות שאני הולך לפגוש בטייס...

קודם כל , שלום לכולם, אני אורן, די חדש פה אבל לא חדש כל העניין הצבאי.. אני הייתי ביום סיירות וקיבלתי זימון לגיבוש של סיירת מטכ``ל, וזה היה אמור לי להיות עד שעברתי את כל השלבים של טייס ועכשיו בעוד יומיים של לי גיבוש לטייס, מה שבעצם יותר טוב לי כי זה ייתן לי יותר זמן להתכונן.. מה שרציתי לדבר עליו הוא הנושא של הבנות, במשך כל הבדיקות , בין אם זה ירפ``א א` או ב` פגשתי כל מיני בנות.. אני גם בקשר טוב עם הנווטת והטייסת קרב הראשונה שעומדת להיות. אנחנו הולכים לעשות את הגיבוש בחצרים ועל חצרים מפקד מר. פאלק, שהבן שלו הוא חבר טוב שלי, אז ככה שאני מכיר כבר את כל ביה``X לטיסה כי אני מבקר אותו הרבה, ואני כבר מכיר טוב טוב איפה אני הולך לעשות את הגיבוש, אבל רק רציתי להגיד שאני חושב שאין מספיק בנות שרוצות להגיע לטייס, אני מעריך את כל הבנות שרוצות להיות טיסות אבל עדיין יש את אלה שמתלוננות ולא עושות שום דבר בנושא, כל אלה שפגשתי בירפ``א מצב הרוח שלהם היה כל כך ירוד כי הן כבר יודעות שהסיכוי שלהם הרבה יותר נמוך מזה של הבנים.. והן צודקות.. אז כפרות, אני הולך להיות בגיבוש, ואני הולך לחרוש אותו בהליכה אחורה, וכל פעם שאני אראה אותכן רצות זה רק יעשה לי גאווה ורק שתדעו שזה גם עוזר לבנים לראות אותכן רצות.. הרי זה מתחת לכבודו של בנים לפרוש כשישי עדיין בנות שלא פרשו.. :) אז תעשו כל מה שאתן יכולות ואם אני אוכל.. אני יעשה הכל שכולכן תיכנסו לקורס.. אני אדבר עם הממי``ת שלכן בקורס שהיא גם הטייסת קרב.. שד``א היא באמת אחת האנשים הכי מדהימות שיש בעולם הזה.. אין לה מספיק זמן שינה אבל בכל זאת היא מוצאת את הזמן ללכת לבנות שנמצאות במכין ולעזור להן בכל דבר.. היא עוזרת להן ותמיד יש לה זמן לכולם... נתראה בגיבוש ויותר מאוחר נבקר אותן במסדר הכנפיים, רק אם תבטיחו לבקר אותי בסיום קרוס מטכ``ל.. :) אך ורק שלכן... אורן גושן

jedi knight

New member
מה אתה רוצה ??

אז יש לך קשרים יופי גבר תהנה לך תעשה ביד !!!!

nl

New member
אורן-אתה מכוער...

עדיין לא הבנתי מה הקטע שלך , יופי יש לך קשרים אבל אל תשכח שמחפשים גם אופי אצל אותם טייסים , ובזה יש לי הרגשה שתיפול , אני מתאר לעצמי שכל מי שקרא את ההודעה שלך בפורום , ממש התרגש וממש מקנא בך , אנחנו מאוד שמחים שאתה מכיר את הנווטת והטייסת , ושאתה תעזור לכל הבנות בגיבוש , יאללה , שיהיה לך בהצלחה סופר-פלצן ..

למעלה