לכל הבנות שלא האמינו להורדה במשקל

מיכלי48

New member
לכל הבנות שלא האמינו להורדה במשקל

אני מתייחסת לכל הבנות שלא האמינו כי גיסתי ירדה בפרק זמן מאוד קצר כמעט 30 ק"ג, אז לידיעתכן אתמול שאלתי אותה שוב בגלל התשובות הלא נעימות שלכן בפורום והיא סיפרה כי כאשר יצאה מביה"ח היא כבר הייתה 16 ק"ג מתחת למשקל ובתוך חודש וחצי הגיעה כמעט למשקל הקודם שלה. ודרך אגב, בדקתי גם בפורומים אחרים ויש נשים שגם כן סיפרו שמייד אחרי הלידה ירדו אף 20 ק"ג אז בפעם הבאה אל תשללו אמירות אם אתן לא מכירות את הנושא. לדעתי, זה ממש היה לא לעניין כל התגובות של החוסר אמון!!! לתשומת לבכן...

חן123

New member
תשמעי

למיטב ידיעתי, בלידה + יומיים אשפוזאין אפשרות להוריד 16 ק"ג. בואי נחשב יחד המספרים בקירוב: משקל תינוק 3.5 ק"ג מים: 1 ק"ג שיליה 1 ק"ג הגעתי ל5.5, בואי נגיד 6. איך ירדו עוד 10 ק"ג ? אולי היא התבלבלה? אני לא מכירה אף אחד שמייד בלידה ירדה 20 ק"ג, ולא מכירה את הבנות האלה שאת מציינת, אבל מעשית זה לא הגיוני

מעיןבר

New member
אני לא יודעת מה היה מצבה של אחותך

ייתכן שהיא היתה בצקתית במיוחד ואיבדה הרבה מאוד נוזלים אחרי הלידה, ייתכן שגם היו תינוק ושיליה גדולים במיוחד. אני כן יודעת דבר אחד, הורדה של משקל במהירות גדולה איננה טובה לבריאות, במיוחד אם זה כתוצאה של "דיאטת כסאח". אני מאחלת לאחותך בריאות שלמה והרבה נחת מהתינוק, אבל ממש לא מציעה לך להעמיד אותה כסטנדרט לאיך דברים צריכים לקרות, בין אם זה קרה לה בלי מאמץ (שאז כנראה היתה בעיה כלשהי שנפתרה כאשר נגמר ההריון) ובין אם זה קרה לה כי התכוונה לכך (ואז זה אומר שייתכן והיא סכנה את הבריאות שלה בהרעבה עצמית).

למעלה