לכל הבנות שנמאס מהבררה...

kobileeee

New member
לכל הבנות שנמאס מהבררה...

גבירותיי וגבירותיי, אם נסיון החיים שלי לא ירשים אתכן , אז המומחיות האקדמאית שלי תעשה את העבודה. אתן,וכשאני אומר אתן אני בהחלט מתכוון לכך - כי אין כמו הישראליות להוות את המודל הקיצוני של התזה . אחרי מסעות מסביב לעולם ,ומחקרים ( עם ממצאים אמפירים !) רבים, המסקנה היא ברורה : אתן הישראליות פשוט תקועות מאחור. מנטליות החיזור כאן היא מבין הפרימיטיביות שנשארו בעולם המערבי המתקדם! ומי מפסיד מכל זה???? 1)אנחנו - הגברים האיכותיים - אלה שנראים טוב ,אינטילגנטים ,רגישים וביישנים...ומי בעיקר?? אתן הנשים המשובחות - שנאלצות להתפשר על הקוף הכי יפה שהתחיל איתן ,במקום לקחת יוזמה ,לאזור אומץ ולהתחיל עם הבנים שאתן רוצות!!! הבעייה היא מתחילה בכן ונגמרת איתנו. גם אם אתן מעונינות בנו ,אתן עדיין תצפו שאנחנו נחזר. כדי להשקיט את המצפון שלכן אתן תעשו לנו מקסימום "עיניים" - שבמקרה הטוב - זה יישור מבט למשך 2 שניות גג - סליחה...אם אתן מהולות בכמות נכבדה של וודקה זה אפילו מגיע ל 3. אבל באטם ליינ -אנחנו צריכים להוציא לפועל ! אנחנו צריכים לטחון את המוח ,ולהתברק במשפט פתיחה מרשים (שזה דוקא החלק האהוב עלי), ואנחנו אלה שנצטרך ללקק את הפצעים שאתן פותחות בכזאת קלות לאגו שלנו ,כי מסתבר שהאגו של הבנות ניזון מסיפורי דחייה סופר ביצ'יים ,שהן רצות לספר ביום למחרת לחברות . אבל אני ,גבירותיי והפעם גם רבותיי - צופן את כל הפתרונות שיביאו למהפכה ענקית במנטליות החיזור בארץ!

ilana4ka

New member
חחחחחחחח

אני באמת לא יודעת מה אתה רוצה. אתה באמת חושב שכל הבנות ביישניות?! יש הרבה בנות שמעזות להתחיל עם בנים... *Tהמ* *אהמ*

kobileeee

New member
אתם באמת רוצים להכנס לזה??

אם כן,אז בואו לפני שתפספסו את הרכבת . עדיין אפשר להתעדכן: פורום "אהבה ורומנטיקה" : הודעה ראשונה שלי - "עדיין לא מבינות למה הם נטפלים אליכן"... תעקבו ,ותביעו את מה שאתם חושבים אני אשמח לשמוע

למעלה