לכל הבנים שפה

charmingirl

New member
לכל הבנים שפה ../images/Emo70.gif

בבקשה בבקשה אל תכתבו הודעות, כי נראה לי הפורום כבר מתחיל לאבד את טעמו כפורום בנות.. ונהפך לאט לאט לפורום בנימבנות. אז... רק ביקשתי בקשונת קטנה
אתם יכולים להתייחס ואתם יכולים....להתייחס.. צ´או, עדי

מאי@

New member
צודקת בהחלט../images/Emo70.gif

בנים אנחנו חוזרות ומבקשות לא לכתוב פה עם כול הכבוד אליכם יש גם פורום שנועד בישבילכם הפורום מיועד לבנות וזה כול הכיף ברגע שבנים מצטרפים הפורום מאבד כול טעם הנה אל תיקחו את ה אישית ותבינו אותנו!!!! בתקווה שתבינו... Mאיה

liran b

New member
קבלו אותה בהפוכה..........

לא רוצה להשמע תינוקי או משהו........אבל לבנים אין פורום.... אחרי שאמרו לי שבנים בלבד זה הומאים...אז אין לנו פורום של בנים... ודבר שני אם אנחנו כל כך מפריעים לבנות..כי מממ איך נגיד.... מנהלת אחת אומרת שכן והשניה אומרת שלא.. זה לא שאני לפחות רושם פה הודעות שמלכלכות וזה........ אני מגיב לא רושם הודעות........ שמעו נא בננות........ יש פה גג 4 בנים על איזה 20 בנות אז איך זה ניהיה פורום בנים בנות?

charmingirl

New member
אוקי אני שונאת את זה שאומרים

"אבל סה"כ יש 4 בנים..." מה הקשר?! אתם רוצים פורום- תעשו פורום!! תראה, הרי בנים נכנסים הנה ללא הרף- אני בטוחה. אבל לא כולם כותבים. ברגע שרואים שבנים כותבים פה, למה שהם לא יכתבו,הא? ואז יהיה קצת יותר להשתלט. וזה פשוט מרתיח אותי לראות איך הפורום נהפך להיות משולב- בנים בנות עדי.

charmingirl

New member
הרגע דיברתי עם מיטל

(המנהלת השניה, דה) ותשובה היתה בנושא: שהיא מסכימה איתי. ככה שאין ניגוד ביני לבינה. אז.. בבקשה. תבינו אותנו, עדי.

liran b

New member
או קי.......

לי היא אמרה משהו אחר לפני כמה זמן.. אבל אני לא יתווכח.. אני יעזוב....... כמו שביקשתן..

R-o-i

New member
שיהיה לכן :

צום קל חג שמח שנה טובה מועדים ושמחה פסח כשר עצמאות שמח חג לאילנות שבת שלום שבוע טוב שתהיו לראש ולא לזנב רק לאור העובדה שאני מכבד אותכן אני אפסיק לכתוב כאן אז יאללה בנות יפיפיות מי שתרצה לדבר איתי איי סי קי 99985511 ו ^no doubt^ מה שלומך ? אז יאללה יפיפיות enjoy רועי שעזב לטובה

No Doubt

New member
רועי מתוקקקקקקקק

אני מצויןןןןןןןןןןןן אוי חמוד!!!!!!!!!!!!!!!!!

*STARSHINE

New member
גילוי דעת..

לגבי הבקשה שבנים לא ייכתבו כאן- זכותכן המלאה. אתן החזקות, אתן השולטות ואתן המנהלות (חנפן!)
אני חושב שבנים דווקא צריכים לכתוב כאן- אבל בצורה מאד ממוקדת- בנות ובנות בלבד. זה הנושא של הפורום ואין לחרוג מכך. אבל... זה לא בידי.. צ´או.. (ההורים שלי רוצים לעשות לי כבר סנקציות, SO...) שחר.

slim girl

New member
לא שיש לי משהו נגד...

שאר הבנים חס וחלילה = אבל שחר יכול להישאר , לא?

פחחחחחח ../images/Emo6.gif

מה שיופי מעניק לבני אדם פחחחחחחח *מצטער שהגבתי פשוט אני ראיתי תהודעה הזאת ונקרעתי*

slim girl

New member
לא הבנת חמוד... שחר הוא ..

מהמין השלישי..... ולכן אין בעיה שהוא יהיה פה! ואתה נראה גם טוף אז לא צריך להתעצבן..! אם לא שמת לב כבר כמה פעמים שאלנו את שחר אם הוא יכול לשנות את נטיותיו המיניות - אך ללא הצלחה....

charmingirl

New member
שחר מהמין השלישי.. אין דבר כזה.

יש דבר כזה נטיות מיניות, לא מין שלישי! ו...אם הוא רוצה אני בטוחה שבבנים בלבד יקבלו אותו יפה מאוד.

slim girl

New member
ככה הוא הגדיר את עצמו בפעם הראשונה

אם אני לא טועה = שחר נא לתקן! התכוונתי נטיות מיניות מבקשת את סליחתך...! אני לא מבינה מה הבעיה אם זה... אבל סה"כ פורום שלכן!

charmingirl

New member
הוא הגדיר ת´צמו...

אבל אין דבר כזה "המין השלישי" עדיין לא.. ו..כאילו כל הקטע זה בלי בנים והבנים לאט לאט מתחילים להתרבות פה...

Me¥tal

New member
תודה לבנים שמכבדים את בקשתינו.

בקשר לשחר, הבעיה איתך שאתה כותב על נושאים שלא קשורים לבנות, כמו ממש העלאת תמונה שלך. לבנות מותר להעלות תמונות שלהן, אבל לך מותר לדבר רק על בנות, ככה שהעלאת תמונה שלך היא ממש לא קשורה, מבין?

למעלה