טוב, אז מחר צריך לעשות קניות
אם אתם אוהבים הנה מתכון לסיני מוקפץ חבל על הזמן, שווה, שווה, לא להחסיר כלום מהרוטב יוצא פיצוץ. אני אוהבת להכין עם איטריות שעועית שאלו איטריות דקיקות כמו איטריות אורז אבל הם שקופות ולא לבנות והן ממש פיצוץ. אפשר במקום עם נודלס, אפשר אפילו עם ספגטי פטוצ'יני כזה. סיני מוקפץ עם איטריות שעועית וקשיו רצועות בשר רבע כרוב חתוך לרצועות 1 בצל סגול חתוך 3 שיני שום קצוצות 1 פלפל צהוב קטן חתוך לרצועות 1 פלפל ירוק בהיר קטן חתוך לרצועות 1 גזר גדול חתוך לגפרורים 1 קישוא גדול חתוך לגפרורים רבע כרובית חתוכה לפרחים 1 סלסלת פיטריות שמפיניון חתוכות לרבעים תירס גמדי מקופסא 150 גרם קשיו מלוח 1 חבילת נבטים 1 כף תבלין קארי 1/2 כפית מלח פלפל שחור גרוס 2 ביצים בקיצור, כל ירק רצוי 1 חבילת איטריות שעועית/אורז/נודלס מוכנה לרוטב: 2 כוסות סויה בסיגנון סיני 1 כף גדושה בהריון מתקדם חמאת בוטנים 2 כפות רוטב צ'ילי מתוק חריף 2 שיני גינג'ר כתוש ההכנה: בווק לטגן את הבשר עד סגירתו, להוציא אותו ולהניח בצד. במעט שמן לטגן בצל, ולהוסיף את הירקות: כרובית, גזר, פלפלים, שום, קישוא, פיטריות, תירס גמדי, מערבבים/מקפיצים, עד שהירקות מוכנים, מוסיפים 2 ביצים ומערבבים טוב טוב. מוסיפים את הקארי, מלח ופלפל, מוסיפים את הקשיו, הבשר והנבטים ומערבבים עוד קצת. את הרוטב: בסיר להכניס את הסויה, חמאת בוטנים ורוטב הצ'ילי, ולהביא לרתיחה, להוסיף 2 שיני ג'ינג'ר כתוש (אפשר גם טרי), לערבב טוב טוב ולבשל עוד כ-2-3 דקות. להוסיף איטריות מוכנות לתוך הסיר ולערבב עם הרוטב טוב טוב. בתאבון.