לכל הבשלנים מבקשת מתכונים

may55

New member
לכל הבשלנים מבקשת מתכונים

קלים מעניינים למשך השבוע הילדים שלי בוגרים כל יום אני צריכה לבשל ולחדש נגמרו לי הרעיונות מבקשת הצעות
 

ננש

New member
גינגית טנגו מתכון דה סופריטו קון

קרנה ובטטה , חומוס מבושל עם עוף , אורז עם נתחוני עוף (בחש) , פסטה בורינה -(חצילים זיתים , שום פטרוזליה שמן זית ורוטב עגבניות שמן זית) עוד כל מיני פסטות עם רטבים שונים , שוק טלה עם תפוחי אדמה , קציצות עוף מדהימות עם שום (נפלאות וקלות מעוד). דמי קוולו קרס .אי בתאבון.
 

tsiporganeden

New member
מאי מתוקה, הנה מתכון צמחוני

שהילדים מאוד אוהבים, שלי אני בטוחה, אבל מי שטעם אמר "צ´ופר לוס דדוס" זה נקרא ספגטי אל פרדו, למה פרדו, זה האיש שהמציא את הרוטב, אז קודם כל הרוטב: 2 קופסאות פטריות שמפניון חתוכות, 1 שמנת מתוקה שני בצלים בינוניים או אחד גדול מאוד, מלח פלפל. חותכים את הבצל לקוביות ומטגנים לגוון זהוב, מוסיפים את הפטריות וממשיכים לבשל עוד 2 דקות, מוסיפים מלח, פלפל ובסוף את השמנת מבשלים על אש קטנה עוד 5 דקות, ניתן להוסיף 1/2 כפית אורגנו, או כף עלי בזיליקום קצוצים, את הספגטי מבשלים לפי ההוראות שעל השקית, בהגשה שמים את הספגטי בצלחת עמוקה ושמים מעט את הרוטב מממששששההההווווו טעים צ´ופר לוס דדוס והכי חשוב קל, קל. בתאבון.
 

may55

New member
תודה כל מתכון אקבל בברכה הילדים

שלי אוכלים בשר רק אני ובעלי צמחוניים
 

RORGAD

New member
אז הנה לילדים שלך, ספאגטי בולונז

לטגן בצל אחד ב-3 כפות שמן, להוסיף 3 שיני שום קצוצים להמשיך לטגן עוד חצי דקה, להוסיף 250 גרם בשר טחון, קופסא קטנה רסק עגבניות 3/4 כוס מים, מלח, פלפל, חצי כפית אורגנו, לבשל על אש קטנה בערך 6-8 דקות, את המקרונים לבשל בהתאם להוראות שעל החבילה, מאוד טעים ומזין. בתאבון. עוד מתכון לילדים שלך: והפעם שניצלים ממולאים תרד, את התרד אפשר לקנות מוכן ונקי של חברת סנפרוסט, לבשל אותו מספר דקות, ולערבב עם מלח, פלפל, פירורי לחם ובצל מטוגן, לשטח שניצלים דק כמה שאפשר, לפזר מעל מלח ופפריקה מתוקה, למלא במילית לגלגל ולטבול בקמח, ביצה ופירורי לחם לטגן בשמן עמוק, גם בריא גם מזין וגם טעים, בתיאבון.
 

רותי ב.

New member
אף פעם לא מאכזבת את. ../images/Emo13.gif

גם ממני על זה ועל המתכונים האחרים בשרשור.
 

ננש

New member
מאי בבקשה

קציצות עוף 1 ק"ג בשר עוף טחון 50 גרם פירורי לחם 3 ביצים מספר 2 7 שיני שום כתושות 1 תפו"א בינוני מגורד על פומפיה גס 1 בצל גדול קצוץ דק (או מגורד על פופמיה ) מלח פלפל 2 כפות שמן רגיל מערבבים את כל המצרכים לעיסה די דלילה . מחממים מחבת עם כמות נאה של שמן ( חצי סנטימטר לפחות) צרים קציצות עגולות בידים או באמצעות שתי כפות ומטגנים משני הצדדים עד להשחמה . מחזירים את הקציצות המטוגנות למחבת ומוסיפים קצת מים בערך חצי סנטימטר מבשלים את הקציצות עם מכסה, עד שהמים נעלמים ונספגים בקציצות. ובזכות הבישול במים הקציצות יוצאות עסיסיות ולא יבשות למרות שזהו בשר עוף טחון טעים מאד. ספגטי בורינה : במחבת לשים שמן זית מעט שום קצת פלפל שטה ופטרוזליה קצוצה לטגן דקה להוסיף חיצלים קולייים (קוביות) קצת זיתים שחורים (בלי גלעין) לערבב להוסיף רוטב עגבניות לערבב מלח פלפל ולהוסיף לספגטי מכון .
 

may55

New member
תודה הדפסתי את המתכונים של כולם

אשתדל להתחיל עוד השבוע תגובות בקרוב
 

אסתרילו

New member
מג´דרה- הכי פצצה../images/Emo59.gif

המג´דרה קלה מאוד להכנה ומשמשת מנה מלאה (פחמימות וחלבונים). אצלנו נוהגים להוסיף בצל מטוגן מלמעלה + יוגורט מדולל מעט במים. להשרות ללילה (או 8 שעות) כוס וחצי עדשים ירוקים/חומים מבוררים היטב למחרת לסנן ולשים בסיר. להוסיף כוס וחצי אורז שטוף היטב ומסונן+ חצי כוס שמן (לא להבהל- אפשר גם רבע שמן רגיל+רבע שמן זית) 2 ורבע כוסות מים ו-2 כפיות מחוקות מלח. על אש גבוהה להתחיל הרתחה ללא מכסה, כלומר עד שיהיו בועות מסביב לסיר. להעביר לאש הקטנה ביותר של הגז, להוריד אותה לבינוני ולבשל 25 דקות בדיוק. עם סיום הבישול לא לפתוח אלא לשים מגבת על הסיר לעוד 10 דקות. בתאבון.
 
למעלה