לכל הבתולות.(כמוני)-סיפור אמיתי

לכל הבתולות.(כמוני)-סיפור אמיתי

חברה קרובה שלי (כבר לא...) היו לה הרבה בעיות עם אמא שלה הם רבו כל הזמן....ומי לא.. הייתה לה אחות גדולה בת 18 המשפחה שלהן לא תמכה בכלל בהתבגרות שלהן והתייחסו יותר לאח הגדול שהיה בצבא. כל המצב הזה עדיין כלום אחותה נכנסה להיריון (השתמשה בוודאות בקונדום) הוא נקרע ! ! ! כתוצאה : היא לא רצתה להתחתן גם לא להפיל והוריה התגרשו ותחשבו על אחותה הקטנה ...מה היא עברה כולי
וזה סיפור אמיתי ממש בקיצור רק רציתי להזהיר אותכם יותר תזהרו אל תעשו שטויות ואם כבר אז לכו לרופא שימליץ על גלולות..... מבקש מאוד מאוד מאוד תזהרו ! ! ! ! מיכל..

מיכל.לאמר לך את האמת?הייתי שם.ראיתי

ועם כל הכבוד:חיבוק גדול ונשיקה עושים לי את זה יותר מיחסי מין.

wildflower**

New member
בעעעעעעעעעעע....

שמעתי שעדיף לקחת גלולות מאשר לשים קונדום.יענו בקטע שלהנאה... כי הכי כיף בלי..... ברגע שאני אנסה את זה בעצמי אני אודיע לכם....חחחחחחחחח...:) אוהבת בר נ"ב-חיבוק זה הדבר הכי הכי הכי הכי הכי.

נריה_ה

New member
כן, אבל כדי שבדיקת איידס תהיה אמינה

יש צורך בהמתנה של 3 חודשים (אני כמעט בטוח שזה משך הזמן) מאז החשד האחרון להדבקה (כלומר במשך 3 חודשים מאז ההדבקה הבדיקה לא יעילה...) מכיוון שרוב המשתתפים כאן מקימים יחסים מזדמנים או כשהם בקשר פחות מ-3 חודשים, ההצעה לבדיקת איידס לא יעילה... בכל אופן, בנוסף לאיידס יש מחלות מין אחרות כמו זיבה והרפס... שהקונדום מגן בפניהן. והגלולה, מיותר לציין, לא עוזרת... נריה

black_light

New member
לא נכון!

אם משתמשים בסוג נורמאלי של קונדומים, בכלל אין הבדל!

למעלה