לכל הבת ימים מיצינו מספיק את....

iron fist

New member
לכל הבת ימים מיצינו מספיק את....

הסטיגמות על העיר שלנו עכשיו אני רוצה לעבור לנושא אחר קבוצת הכדורגל של העיר לפי דעתי יש לנו קבוצה מצויינת (ניצחה את הפועל ירושלים 2-1) הקבוצה יכולה לעלות ללאומית אבל ראש העיר לא משקיע מספיק כספים שנה הבאה אני מתכוון ללכת לכל המשחקים תבואו לעודד אפילו יהיה כמו דרבים הפועל בת-ים צפרירים חולון דרבי של ערים שכנות יש לנו קבוצה טובה כמו שאמרתי כבר ולסיכום יאללה בת-ים יאללה שו שו שולמית בת-ים ללאומית

one1

New member
ספורט בבת ים ../images/Emo22.gif

קבוצת הכדורגל העירונית הפועל בת ים שרדה העונה בקושי בליגה הארצית, והייתה מרחק נקודה אחת מירידה לליגה הרביעית... לכן זה קצת מגוחך לבוא ולומר שיש לנו קבוצה מצויינת. הפועל בת ים מעולם לא הייתה בליגת הראשונה
, והעתיד שלה ממש לא ניראה ורוד. הבעיה של קבוצת הכדורגל הוא בעיקר ניהול כושל, וגם הבעייה המסורתית והבלתי נמנעת: בריחתם של הכישרונות הצעירים (ויש הרבה כאלה לפי הישגי קבוצות הילדים/נוער של הקבוצה) לקבוצות הגדולות מת"א. איחוד עם צפרירים חולון ניראה לי כמו זריית מלח על הפצעים, שכן לדעתי איחוד כזה יגרום לבליעתה של קבוצתנו בקבוצה החולונית ובעצם היעלמות של המועדון מכדורגל הישראלי. הספורט המוביל
בבת ים היה ונישאר הכדורעף; הפעול בת ים בוגרים כבר לא זוכרים מתי היו בליגת המישנה, ועד לפני כמה עונות נאבקו על אליפויות וזכו בגביעים. כמו כן קבוצות הכדורעף נוער של העיר זוכר באליפויות כמעט כל שנה (ניבחרת הבנות של תיכון חשמונאים
)

iron fist

New member
רק שתדע

שקבוצת הכדורגל שלנו היו במקום הראשון בליגה במשך חודש שלם ואחרי כמה זמן הם ירדו עד כמעט למקום האחרון נכון שקבוצת הכדורעף של בת-ים מאוד מצליחה וגם לפי דעתי לא צריכים לעשות שילוב בין בת-ים לצפרירים הקבוצה שלנו יכולה להגיע לליגות עליונות עם תקציב טוב והנהלה נכונה

hayonkoby

New member
ספורט בבת ים ../images/Emo86.gif או ../images/Emo87.gif או ../images/Emo106.gif

הכל עניין של הקצאת משאבים , לצערי קרבנטי העיר לא מצאו לנכון להשקיע מספיק כסף בספורט על מנת להפוך את הספורט למשהו המייצג את העיר . ישנן ערים קטנות יותר מבת ים שהצליחו יותר בתחום הספורט. הכל עניין של סדרי עדיפות. אני לא מצליח להבין את סדרי העדיפות של ראש עירנו , אני מכווה שהוא יודע מהם. עד עכשיו נראה לי שהוא בצמו זה סדר העדיפות היחידי שלו - לא העיר ולא הספורט שלה.

al-x

New member
ראש העיר? כשאומרים לו את המילה

"בת-ים" הוא אומר "זה נשמע לי מוכר", הוא נזכר בעיר רק לנפי בחירות, זורק כמה הבטחות וזהו. קשה לי להבין איך הוא נבחר.

R-o-i

New member
../images/Emo41.gif ספורט בבת-ים ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo41.gif

אני כלל וכלל לא מבין בכדורגל ולכן אינני מתכוון לדון בסוגיה זאת, אבל , אני גולש כבר מספר רב של שנים, אומנם הגלים בבת-ים לא הגלים הכי טובים בארץ, אבל מסתדרים. בכל אופן, בבת-ים יש את הגולשים הכי טובים בארץ!!! אבל לצערי לא משקיעים בנו, בנתניה/הרצליה ועוד כמה מקומות, נערכות תחרויות אזוריות, בבת-ים אם אני לא טועה פעם אחת הייתה תחרות כזאת, וגם היא לא הייתה בארגונה של העיריה, מה שאני מנסה לומר כאן זה. העירייה הזאת לא משקיעה בכלום, חוץ מבכיסם של העובדים. רועי

נתי (בת)

New member
הספורט בבת-ים ..

קודם כל רציתי להגיד לך שלעיר בת-ים אין בכלל קבוצת כדורגל מצויינת ולמעשה היא אף גרועה מכיוון שבקבוצת הכדורגל יש אנשים דפוקים שמנהלים אותה וכל חודשיים מאמן מתפטר, אני נורא מצטערת אבל .. ככה לא בונים ק-ב-ו-צ-ה !!!! אני חושבת שהפועל בת-ים מקבלים המון כסף, רק שבהנהלה לא יודעים להשתמש בזה בהגיון. לעומת זאת, ישנם המון ענפי ספורט שאינם מקבלים כסף, כגון : הפועל "מופת" בת-ים שחיה !, האגודה הזאת נותנת את הנשמה שלהם והם לא מקבלים גרוש בכלל ! את כל התחרויות הם מממנים לעצמם מבלי עזרה מצד העירייה ומי כמוני יודע כמה שעות הם משקיעים ובשביל מה ?! בשביל שאחר כך ירצו להעיף אותם מהבריכה שבהם הם מתאמנים ?!?!?!?! איפה ההגיון פה ?! אם אתה מחפש קבוצה בעיר בת-ים שצריך להשקיע בה זה ללא ספק הפועל "מופת" בת-ים שחיה וגם בהפועל בת-ים כדורעף ! ולא בכדורגל כי יש בה אנשים דפוקים שלא מכירים אפילו את המושג כדור (אם כל הכבוד להם ...!) ממני הבת-ימית : נתי

למעלה