לכל הג´ובניקים שמתגייסים ב - 14.10

user100

New member
לכל הג´ובניקים שמתגייסים ב - 14.10

סתם שאלה... מישהו מכם יודע כבר מה הוא הולך לעשות? ועוד דבר... זה יישמע לכם די מצחיק, אבל יש גם אנשים מלאים (לא שמנים)... מטריד אותי עניין המקלחות... אין לי בעיה להתפשט וכו´, אבל אני מפחד שזה ייגרור תגובות בסגנון "ראיתם את השמן ההוא?" "איזה דובי" "איזה בטן" וכד´ אם יש עוד מישהו כאן שהייתה לו את אותה בעייה ויכול להציע דרכים להתמודד איתה (חוץ מדיאטת כסאח, כמובן, שלא תועיל בפחות מחודש לגיוס), אשמח לשמוע תודה, המלש"ב.

קריד

New member
תקרא...

כאחד שסיים טירונות שבוע שעבר אני יכול להגיד לך שכולם הולכים להתקלח (שמנים, רזים וכו´) ואף אחד לא מסתכל על השני, בדר"כ אנשים ממהרים מאוד או עייפים ורוצים לגמור עם המקלחת כמה שיותר מהר (אישית, תוך 5-10 דקות יצאתי מהמקלחות) ככה שלאף אחד לא אכפת איך אתה נראה! אם כל מה שכתבתי לא שכנע אותך יש אפשרות לא ממש מומלצת להתקלח בבוקר כשאין אף אחד במקלחות, אבל חבל גם ככה 6 שעות לא מספיקות...בהצלחה!

fireman

New member
אז ככה

טוב קודם כל לגבי גיוס כלל צהלי מה מנקרא בשפה צבאית ג´ובניקים הוא גיוס כלל צהלי אם ניתן לכנותו כך וכל מה שאומרים לכם לפני הטירונות זה בולשיט אחד גדול. בגדול אם אתה לא בוגר הטכני של חיל האויר או בוגר בית ספר מקצועי (מכונאי רכב, חשמלאי, רתך, מסגר....) סביר להניח שתקבל את השיבוץ הסופי שלך בסוף הטירונות כמו כולם. לגבי עניין המקלחות, אחי אין לך מה לדאוג, קודם כל זה צבא, אני חושב שהאנשים כבר עברו את הגיל של "תראה את הדובי" וכאלה כבנאדם שעשה טירונות מזמן, זה לא מעניין אף אחד, כולם רוצים להתקלח כמה שיותר מהר ולעוף לישון בהצלחה

weird al

New member
אחי כך את זה חפיף

אני גם מתגייס ב 14.10 , יש לך מושג לאן הגיוס שלנו הולך? בקשר למקלחות , אל תדאג, מלא חברים שלי סיימו טירונות... לאף אחד אין זמן, או רצון , להתחיל להסתכל אחד על השני במקלחת... גם ככה הזמן שיש להתקלח הוא לא יותר מרבע שעה.. אנשים מתקלחים כדי להיות נקיים ולא כדי לעשות צחוק ממישהו אחר.. בכל מקרה אלה שמתגייסים ב 14 הם לא עתודאים, אלה ג´ובניקים בעלי פרופיל 64 ומטה... לכולנו יש מגבלות בריאותיות... אז יהיה בסדר וגיוס נעים...

למעלה