לכל הגאים

לירונר

New member
לכל הגאים ../images/Emo34.gif

שאלה מטרידה את ראשי ואני רוצה שתעזרו לי (אם אתם יכולים...) הכרתי רבים וטובים (וגם חמודים) בחיי הקצרים כשהם שמעו שאני
בדעותיי הם לפתע נעלמו..... האם יש קשר בין היותך הומו לבין היותך שמאלן?? האם אין סיכוי למצא מישהו שיאהב אותי (וגם יעשה סקס טוב) למרות דעותי השונות
אשמח אם תגיבו שלכם ב-
~לירון~

אלי פלס

New member
היי לירונר

יש קבוצת הומוסקסואלים בליכוד. יש גם קבוצת הומוסקסואלים במפלגה הרפובליקנית בארה"ב. אפילו במפלגת החירות, מפלגתו של יורג היידר באוסטריה יש קבוצת הומוסקסואלים. נדמה לי שזה עונה על השאלה שלך. יש הומוסקסואלים ימניים. אני שמאלן ולדעתי, אך צפוי ומתבקש שמיעוט נרדף כמו המיעוט ההומוסקסואלי יבין, יכיר וירצה לסייע למיעוטים נרדפים אחרים. נכים, ערבים ישראלים, ערבים פלשתינים ועוד...

לירונר

New member
לאלי פלס....

אני בעד לעזור לכולם אך כדי לעזור להם עליהם להבין שגם אנחנו בני אדם עם רגשות והרגשות אני לא שונא את הערבים אני רק שונא את מי שרוצה להרוס לי ולחברים שלי את החיים היו לנו אנשים חכמים מאוד שאמרו "הבא להרגך-השקם והרגו" זה משפט שאני מסכים איתו מכיוון שהוא מיועד לספציפיים ולא לכלל וכן... יש ימניים שאוהבים את הערבים כי אנחנו יודעים שיש שם גם כאלה שלא עשו כלום ואפילו עזרו לנו חומר טוב למחשבה.... ~לירון~

MARMELAD

New member
זהו ש...

עד כמה שאני יודע אין הבדל משמעותי בין הבחירה של הומואים לשל סטרייטים...

my self

New member
תשובה

ייתכן שאחוז ה"שמאלנים" בקרב ההומואים גבוה יותר, אני לא חושב שמינה צמח אי פעם בדקה התפלגות הצבעה בבחירות לפי נטייה מינית. עם זאת, צריך לקחת בחשבון שבממוצע הומואים נחשבים יותר רגישים מגברים סטרייטים, לפיכך גם יותר רגישים לסבלות הזולת, ומה לעשות שבמדינתנו הקטנה הזולת הוא בהרבה מקרים הערבי. המשפט הזה בוודאי מאוד שטחי, אבל אין לי כוח להיכנס לעובי הקורה, סורי... בעניין מיעוט שדואג למיעוט, ייתכן שגם זה חלק מהעניין, אם כי אני מאמין שאת דעותיך הפוליטיות אתה שואב ממקורות שונים לחלוטין מאשר את זהותך המינית. אבל גם אם יש יותר הומואים שמאלנים מאשר ימנים - ראשית, זה לא אומר שאין הומואים ימנים. בפורום הזה תוכל למצוא לא מעט כאלה. שנית, אני לא חושב שאנשים בוחרים באהובם לפי דעותיו הפוליטיות, תוכל למצוא הרבה זוגות (אני לא יודע אם בקרב הומוסקסואלים אבל בקרב סטרייטים בוודאי) עם דעות פוליטיות מנוגדות.

יובל16

New member
בדיוק אתמול חשבתי על זה!!!

כאילו, אני לא רואה שום סיבה הגיונית לניתוק קשרים בגלל דיעות פוליטיות... אני שמאלני בדעותי ורוב החברות שלי ימניות, ולפעמיים יש ויכוחיים אבל אני אישית דואג לעצור אותם לפני שהם הופכים לוויכוחים לוהטים ביותר... כאילו, אני חושב שאפשר לחיות בסבבה אחד עם השני, האחד צריך לכבד את דעות השני כמו שהשני צריך לכבד את דעות הראשון... ובקשר לאלה שנעלמו... אז לדעתי היה עדיף ככה כי תחשוב שהייתם נכנסים לקשר רומנטי... אז כל הזמן הדעות היו מפריעות אם הם לא היו מסוגלים להפנים את דעותיך... luv ya יובל נ.ב- איך אני יכול לשנות את הנייק שלי??? אני ממש אל אוהב אותו ויש לי אחד הרבה יותר טוב! עכשיו באמת בי!

לירונר

New member
ליובל....

אני ממש לא יודע איך משנים את השם כי אני חדש פה..... ותודה על התגובה שלך.... ~לירון~

MARMELAD

New member
להחלפת שם המשתמש

אתה פותח הודעה חדשה. לוחץ על החלפת שם משתמש - ושם תראה שכבר יש מקום להרשמת משתמש חדש. בהצלחה!

למעלה