לכל הגברגברים בפורום....

לכל הגברגברים בפורום....../images/Emo41.gif

מה עדיף בחורה נותנת או בחורה שמאתגרת? בחורה קשה או רכה (פתוחה- במילה גסה)?

ebony

New member
כן יאללה גם אני רוצה תשובות בנושא

עכשיו זה כבר מעניין.... אז איפה כל הגברים שיש בפורום
תשובה

אני חושבת שהתשובה עצמה

טמונה בשאלה... אם תגידי לי על בחורה שהיא 'נותנת' או 'פתוחה', מיד עולה לי בחורה חלשה לראש שחפשת אהבה ע"י סקס. בחורה תלותית ומועדת לניצול. לעומת זאת, אם תספרי לי על בחורה עצמאית, חכמה, חזקה וכו' ששוכבת עם גברים בדייט ראשון, יש סיכויים שאני אגיד לך שהבחורה הזו יודעת להשתמש במיניות שלה. מין זה כוח ואשה היא יצור כוחני. בכל שאלה של הגדרות אישיות והיבט על החיים.

תתפלאי

אבל יש גם גברים, אמנם הם מעטים, שלא יראו בבחורה ששוכבת איתם בדייט ראשון כ'נותנת'.. ואם השאלה מנקודת מבטו של גבר גרידא, גם את התשובה הזו אנחנו כבר יודעות, לא?

תלוי באיזה שלב בחיים

כשהייתי צעיר יותר הייתי חושב שמין זה הדבר הכי חשוב במערכת יחסים. היום אני יודע שלא. קשר שיזרום בקצב נורמלי יעניין אותי יותר מקשר של סקס מהיר

born2b

New member
אף אחת מהן ../images/Emo70.gif

נותנת = משתמשת כסקס כאמצעי תשלום (ולא כי היא רוצה) מאתגרת = משתמשת ב(הבטחה של) סקס כאמצעי תשלום (ולא כי היא לא רוצה) בעצם אפשר להגיד ששני הטיפוסיות האלו מאד דומות בזה שהן לא ממש מחוברות לעצמן ולמיניות שלהן ובכלל מזוייפות באופן כללי אז אם אלו היו האופציות היחידות שלי, כנראה שהייתי חוזר הביתה לישון לבד. למרות זאת, זו שאלה מאד מעניינת לגברים (במיוחד אלה שלישון לבד זו לא אופציה מבחינתם), בהתחשב בעובדה שהרוב (אם לא הרוב המוחלט) של היצע הישראליות בשוק עדיין משתייך לאחת משני טיפוסי האופי האלו... שונא בחורות שנותנות שונא בחורות שמשחקות שונא בחורות שמשקרות שונא בחורות שמזייפות חולה על התחת של בחורות אמיתיות אבל אולי זה רק אני

התחלת טוב....סיימת רע...

למה? למה? למה היית חייב להרוס? אני כמעט הצעתי לך נישואין
שונאת משחקים (חוץ מדוקים) ושונאת שמשתמשים בהם במערכת יחסים. מסכימה עם כל מה שאמרת עד לרגע.. שבו הכללת! מה זאת אומרת רב נשות ישראל משתייכות לאחד מהסוגים הללו? שטויות במיץ גזר! זה בערך באותה רמה שאני אומר שרוב הגברים הישראליים רק מחפשים לזייין. וסתם מתוך סקרנות, התכוונת שרב בנות ישראל ספציפית הן כאלו, או נשים בכלל?

ebony

New member
../images/Emo3.gif

שונאת משחקים,שונאת שקרנים,ושונאת מנייקאים... עכשיו כשהורדתי את זה מליבי אני יכולה להמשיך בתשובה.... מישחקים: אני בדעה שאדם שרוצה משהו יכול לבקש או פשוט לבצע במקום לשחק דרך זה כדי להגיע למטרה.... ולא לא כל נשות הארץ הן מסוג מסויים יש מליון וחצי סוגים של נשים כל אחת שונה בתכלית השונות מהשנייה.... רק צריך להסתכל טוב...

babylon_a1

New member
קשר פתוח...

לא הבחורה ושלא תסתיר כלום ממה שהיא רוצה / אוהבת מפנטזת

למעלה