לכל הדואגים

gaia20

New member
לכל הדואגים

לאחרונה הגיעו שמועות לאוזני שאמא הפורום (כן, את ריטה יקירתי...
) דואגת לי.... אני רק רוצה להרגיע את כל מי שהיה לו ספק- אני עדין נושמת!! אני בסדר גמור, מרגישה די טוב מתרגשת לקראת ה 27.2 אבל אני מעסיקה את עצמי בעבודה קשה מאוד ולא מרבה לחשוב על זה. כמו כן, זה לא שאני לא רוצה להכנס, או מתעלמת בכוונה מההודעות של כולם, אני פשוט לא בבית, אלא מבלה לי במשרד העבודה משעות הבוקר המוקדמות עד... היום למשל, עד עכשיו..... אני משתדלת לקרוא את כל ההודועת בעבודה, אם כי אין לי זמן להגיב, יש המון מה לעשות שם. (חוץ מזה, שגם לא כל כך אוהבים את העובדה שאני גולשת תוך כדי עבודה...) אז תודה, באמת תודה לכל מי שדאג
אתם אנשים מדהימים!

ritosh

New member
תודה ילדתי.../images/Emo24.gif

ומה בדיוק קורה ב 27.2? השמועות מדברות כבר על מוצ"ש הקרוב...

champ

New member
מוצ"ש הקרוב?

אני חושב שאת קצת מתבלבלת... גאיה התכוונה לביופסיה.... ואגב ביופסיה, אז שיהיה המון בהצלחה! ותעברי את זה בשלום

ritosh

New member
צמפיון! איזה כיף לראות אותך ../images/Emo24.gif

וגאיוש, סליחה.. ששכחתי את הביופסיה
חשבתי שאת מתכוונת ל D.DAY של המלחמה... ושיהיה בהצלחה!

ל3

New member
צאמפפפפפפפפפפפ

well come back. where have you been and what have you been doing? לא יודעת למה רשמתי באנגלית אבל בקיצור, נהדר שחזרת ואני מבקשת פעם הבאה לא לדפוק נפקדות כזו ארוכה
מה עם הקטן ואישתך?

lupland

New member
התותח חזר...ובגדול

איזה תענוג לפגוש אותך שוב לאחר "שתיקת הכבשים" הארוכה שלך. מה זה התרוצים החלשים האלו? אתה מתחיל להישמע כמו הדר..."נהניתי בעבודה...עושים חיים משוגעים..." או כמו שירי..."חזרתי ללימודים והפורום הוא בעדיפות אחרונה כרגע..." תראה כמה חיים צבר האתר בתקופה האחרונה.אם רק לפני שבועיים שיוועתי לעזרה מצד הגברים היום ריטה הגדולה מכולן נשארה היחידה שלא מוכנה להרים ידיים.אחחח.יש דברים שלא ישתנו לעולם כנראה.אחווה גברית היא אחווה גברית...

champ

New member
חחח אולי גאיה נהנת מהעבודה...

אני הולך לשם רק בשביל המשכורת בסוף החודש... וזה לא שהפורום בעדיפות אחרונה חס וחלילה זה פשוט בגלל שדניאל
נמצא בעדיפות ראשונה...
ואני שמח לשמוע ששירי חזרה ללימודים, אז שיהיה בהצלחה! מה שלומכם חוצמזה? מה חדש? הפסדתי משהו מעניין מאז הפעם האחרונה שביקרתי פה?

gaia20

New member
תרוצים עלובים???

נראה בסוף החודש לגבי תירוצים עלובים... נקווה שאני אצחק כל הדרך אל הבנק...

ל3

New member
גאיוש'

אני שמחה שנתת לנו את העידכון הזה, עכשיו כולנו יכולים להיות יותר שקטים. לגבי העבודה, תאמרי להם שזה באמת חוצפה מצידם לגזול ממנו אותך. באמת , הם לא יודעים שהם מתעסקים עם ציבור שכל רגישות ומתח נוסף יכולים לגרום להתפרצות לא מיוחלת? האם הם רוצים לשאת באשמה? (
). הדרי, אנחנו מחזיקים איתך יחד אצבעות לקראת ה 27.2 ואנחנו תמיד איתך שלך, שירי

למעלה