לכל החבובים שאוהבים את HIM...

../images/Emo221.gif

אהה! אני נשרפת! הציניות!

5ifi

New member
צר לי עלייך,

וחבל לי ללכלך את הפורוםהמקסים הזה בקללות עליך (במחשבה שנייה, אתה לא שווה שאני אלכלך את הנפש שלי בקללות עליך) אז אני לא אקלל - אני רק אגיד שאתה אידיוט, שהכינוי שלך משפריץ אידיוטיות ואובר-וואנאבי-קוליות ושלמען האמת, שלושת רבעי מחברי הפורום הן בנות, אז זה יכול להיות רק הגיוני שהן ימדדו גרביונים!!!!! אני אפילו לא אטריח את עצמי להרהר בצל צילה של המחשבה- האם גרביונים עולים על גוש של אשפה וזוהמה. תחזור לשמוע בריטני ספירס, כמו שאתה בטח עושה. או רוני סופרסטאר, יש לכם את אותה מנת משכל.

2 דברים...

זה לא היה בציניות ואת צריכה ללמוד מזה ציניות אם חשבת שאמרתי משהו ציני. דבר שני...פניתי לרבע מחברי הפורום שהם זכרים ולא לשלושת רבעי חברות הפורום הנקבות.

5ifi

New member
אתה פשוט מוכיח

את מה שאמרתי- לך ולרוני סופרסטאר יש אותה מנת משכל. א'- לא אני אמרתי שדיברת בציניות. ב'- אם תראה את רבע מחברי הפורום- ע"ע הבנים שכאן- אתה תבין מאוד מאוד לעומק שהם לא מדדו גרביונים (לפחות לא ברצינות...אולי באיזה פורים תמוה ביותר...) בכל אופן, אני לא אבזבז עלייך אנרגיה (למרות שאני חייבת לציין שאתה אחלה של דפקט שקל לפרוק עליו קצת עצבים אחרי שבוע של נחמדות מתמשכת.)

5ifi

New member
אה...עוד משהו

כשהגדרתי-שלושת רבעי מחברי הפורום הן בנות- זה היה... איך אני אגיד את זה שתבין? אמממ...סוג של צורת התבטאות... לא באמת שלושת רבעי מחברי הפורום הן בנות, אלא הרבה יותר... למען האמת יש פה בערך שלושה בנים... והם לא מהטיפוסים שיענו לשאלות מטופשות כמו שלך, כי תאמין או לא- יש אנשים שיש להם מה לעשות בחיים!

LoveYourHate

New member
כל מה שיש לי להגיד לך .זה

חבל..באמת שחבל. כי אני מאושרת ולא כדאי שאני אוציא עליך את העצבים שלי .. כי עברו עלי ימים נחמדים מאד זה למה אני מאד נחמדה D= הכינוי שלך..חח ואו..אני חושבת שנעלמה לך מנת איקיו על הכרית.. לך למצא חיים...פאק הפיגור של אנשים כמוך...
כמו שרשמו. לך תשמע רוני סופרסטאר תתחלקו במנות שכל שלכם יום אחד אתה יום אחד היא.. פאק XD אתה מפגר .!

inbal287

New member
אה, זה מה שחשבתי.

קיצר: חהחהחהחהחה... קורע. נפלתי. נשפכתי. וואו!

למעלה