לכל החברים האילתים של מוחמד בכרי...

pilovich shahaf

New member
לכל החברים האילתים של מוחמד בכרי...

משפחת בכרי: נתבע את מי שקרא לחשודים "סייעני המוות" בכפר בוענה זועמים על כותרות העיתונים, שלדבריהם, חרצו דין נגד 7 החשודים בסיוע למחבל ממירון, וכן על כוחות הביטחון. השחקן, מוחמד בכרי: "אני לא מאמין בשב"כ ובמשטרה. מה שהם עשו זה רצח אופי ועלילת דם". דודם של החשודים: "השר לנדאו פשיסט" שרון רופא "אנחנו - האזרחות פה. אנחנו אזרחי המדינה עוד לפני הקמתה", אמר ד"ר מוחמד בכרי מהכפר בוענה במהלך מסיבת עיתונאים שהתקיימה היום (ד´) בביתו של השחקן מוחמד בכרי, בן דודם של העצורים. יומיים לאחר פירסום הפרשה, ובכפר בוענה עוד סוערות הרוחות. תחושות הזעם והכעס, מלוות בתחושות כאב ובושה. בני משפחתם של החשודים בסיוע למחבל המתאבד בצומת מירון כינסו את מסיבת העיתונאים "כדי להביע סלידה מהפירסומים בידיעות אחרונות ומעריב", אשר כהגדרתם, "חרצו את דינם" של שבעת בני משפחת בכרי בטרם סיום ההליכים המשפטיים. בעיתונים בהם סוקרה הפרשה, נכתב על החשודים בין היתר: "סייעני המוות", ובמשפחת בכרי אומרים כי יגישו תביעת דיבה נגד העיתונים שהפכו את קרוביהם לטרוריסטים עוד לפני פסיקת בית המשפט. בכרי: אני לא מאמין בשב"כ ובמשטרה "אני לא מאמין בשב"כ ובמשטרת ישראל

101.1

New member
לא יכולתי לנסח את זה אחרת

את זה שהשר לנדאו פאשישט, אני לא צריך את מוחמד בכרי שייזכיר לי את זה. כבוד השר דואג להזכיר לי את זה בעצמו כמעט מדי יום. אי האמון בשב"כ ובמשטרה זה נראה בעיני אמירה יותר משפוייה, בכל מה שקשור לשנתיים האחרונות, ודומתני שועדת אור לא חסכה מאיתנו השערות בעניין זה. ואת זה שבתקשורת סוגרים סיפור לפני שיש עילה מספקת אפילו לחשד... נו... אתה לא צריך אותי בשביל החדשה הזו... בקיצור: רד מהעץ. את מה שבאכרי עשה בשביל לקדם איזה שהוא סיכוי להדברות ברברס, אתה ושכמותך לא תעשו עוד 10 שנים קדימה!

pilovich shahaf

New member
101.1 אתה ושכמותך לא תעשו עוד 10...

...שנים....רד מהעץ..."טושה"...:- איברהים בכרי החשוד שסייע למחבל ממירון שחזר הלילה את הפיגוע איברהים בכרי, החשוד המרכזי בסיוע למחבל ממירון, שחזר הלילה את מסלול הפיגוע, החל מרגע פגישתו את המחבל ועד לרגע עלייתו לאוטובוס בקו 361. במשטרה אומרים כי במהלך הימים הקרובים צפויים להיעצר שני חשודים נוספים בפרשה. (שרון רופא) (27.08.02 , 09:18) ועוד קטע נסף לתיזכורת...:- השחקן מוחמד בכרי, דודם של שניים מהעצורים, מונה לדובר המשפחה לכלי התקשורת הרבים שנכחו במקום. "שערותי סומרות כאשר אני רואה את החומר אותו חילקה המשטרה לעיתונאים", טען בכרי הדוד. לדבריו, כמי שגידל את יאסין ואיברהים, מדובר בבחורים שקטים שמעולם לא ניהלו אפילו ויכוח פוליטי: "אני לא אומר שהם חפים מפשע, אך אין לי אמון במשטרה ובשב"כ. הייתי בן 15 כשהרגשתי את נחת זרועם. הם היכו אותי רק בגלל שאני ערבי. אין לי שנאה בלב. יש לי כעס. כשאני רואה שכותבים על בחורים שאני גידלתי ´מרצחים´ - אז אין לי מילים". ...אחמד בכרי אמר בתימהון: "אנחנו מוכרים כמשפחה מכובדת, אינטליגנטית... יש לנו הרבה חברים יהודים..." מעניין כמה מהם גייסת לרגל עבור הרשות הפלשתינאית במישרין ושלא במישרין....
המשך יבוא...

101.1

New member
לא חוזר בי

אין לי מושג בנוגע לממצאי החקירה. אני עוד משתדל לתת מעט אמון בפרקליטות. "בכוחות הביטחון" אני כבר מתקשה. אני גם לא אומר שהאחים בכרי הצעירים לא פשעו. מה שאני כן אומר בתוספת לכל מה שכבר אמרתי, על לנדאו והתקשורת, זה שמוחמד בכרי יכול ללמד את שנינו ביחד מה זה לחיות כאזרח סוג ב´ במדינה הזו ועדין להתעקש שייש סיכוי להסדר. ומה זה "טושה" לעזאזל?

101.1

New member
אם כי נדמה לי

שמבחינתך, ככל שהספקתי להכיר אותך, גם אתה מחזיק מעצמך אזרח סוג ב´. או לפחות מאותגר חטיפתית. עדין אין מחלוקת על כך שאתה לא מאלה שממש מאמינים בפתרון הסכסוך...

pilovich shahaf

New member
מיכאל איתן:בג´´ץ הוציא מחבלים לנופש

ח"כ איתן התנפל על בג"ץ עם טיעון שהוציא לחופש מחבלים. יש לי קושי מתמיד להבין את האיש הזה ,בג"ץ הרי רק אישר את בקשת המדינה מערכת הבטחון,האם מערכת הבטחון דרשה לגרש אותם לשנתיים וחצי ולא אישרו? הם מילאו הבקשה בשני המקרים שמצאו כמוצדקים אז בג"ץ שלח לנופש? וזה יו"ר ועדת חוקה חוק ומשפט,יטיב לעשות הליכוד וימצא מחליף לאיש הזה שפרט לכותרות לא מעניין אותו דבר...

למעלה