לכל החברים הטובים שלי....

לכל החברים הטובים שלי....

תודה רבה רבה רבה על התמיכה על העידוד על השיחה ועל פתיחות הלב שאתם מגלים כלפי. אני אוהבת את כולכם ומבטיחה לכם שאחרי כל דבר רע תמיד מגיע דבר טוב. אני שמחה שיש לי חברים טובים כמוכם שכשרע על הלב תמיד יש אוזן קשבת ותמיד יש עם מי לדבר. אני מתנצלת על כך שכרגע אני לא כל כך פעילה כאן אבל גם התקופה הזאת תעבור ואני אחזור לכאן עם כוחות מחודשים ועם המון אנרגיה להמשיך ולכתוב כאן. בנתיים אני תמיד נכנסת ותמיד קוראת את כל ההודעות וכל כך שמחה שאתם מבקרים כאן וכותבים כאן והפורום משמש לדברים חיוביים. אוהבת את כולכם ליהי

דן הנאה

New member
ליהי היקרה.....

את כל כך נחמדה האמא של הפורום. אם שמעתי נכון ואכן את בהריון מתחיל אז יש לי רעיון לשם: פורום הנשואים והנשואות (שם יפה) מעריץ דן.

ליהי מתוקה

גם שאני נמצאת מאות קילומטרים ממך אני חושבת עליך כל דבר שתצטרכי אני לרשותך ואל תשכיחי אוהבת אותך שרון

loveyou4

New member
כשיודעים לתת

היי שרון כשיודעים לתת - והלב נפתח - מזמרים להם מלאכים ומהללים את הנותנים. לחוש אותך - את ביטוייך ואהבתך מעורר את היופי הרדום בחבל ארץ זה. מגיע לליהי ומגיע גם לך - יופי של אהבה, בריאות ושלווה. כמה כיף - רז

loveyou4

אגיד לך את האמת , מחכה אני בקוצר רוח לראות מה תכתוב לי עוד פעם ..... אני כמעט בטוחה שאתה כותב אבל לא כותב רק לי אבל אני שמחה להרגיש באותו רגע מיוחדת כאילו זה רק שלי קראתי שיר נחמד מספר על שירי אהבה שקבלתי מתנה וזה הולך ככה: תן הכל למען האהבה ציית לקול הלב. חברים, בני משפחה, ימים רכוש , תהילה תוכניות , אשראי ומוזה דבר מכל אלא לא יוכל לסרב לקול האהבה האהבה כובלת אותנו אבל הגורל סוגר בקנאות על האהבה כי הוא מפגש כוכבים של התודעה והניגוד של הכוכבים עצמם. (מתוך ``הגדרת האהבה`` אנדרו מרוול 1678-1621 משורר אנגלי ) שרון

שירי...

New member
ליהי - מה קרה?

ליהי חמדתי - מה קרה? את נשמעת קצת פסימית הבוקר.. אני רוצה להגיד לך שאני די חדשה בנושאי פורום וכאלה, אבל פה מההתחלה הרגשתי כמו בבית. באמת נתת הרגשה נהדרת. יקירה, אני מאחלת לך הרבה אושר בחייך. בריאות. ושתרגישי טוב. אני ממש מודה לך על הפלפון שנתת לי. האמת, בצט אני מה-זה גיבורה, אבל עוד לא מרגישה בטוחה להתקשר אליך. שיהיה לך יום נפלא. שהגשם ישיר על חלונך זמירות נעימות ושיהיה לך אחלה יום. נשיקות. שירי.

linet

New member
ליהי וכל מי שדכדוך על ליבו

היופי בבני האדם הוא היכולת להביט קדימה ולראות את האור בקצה. אותו אור קטן שמנחה אותנו להמשיך בצעדה גם כאשר רגלינו דואבות. אז...הפני מבטך קדימה, והמשיכי. לכל דבר יש סוף דברים טובים כמו גם, דברים רעים. מחבקת לינט

galgalz

New member
חוה אלברשטיין

סוף זה תמיד התחלה של משהו אחר טוב יותר רע יותר לא יודעת מה יותר משהו אחר.... נ.ב בכל לבן יש שחור בכל שחור יש לבן אז אם נערבב את שני הצבעים נגלה שלפעמים גם מעונן ואז יורד גשם והכל מתבהר יש פריחה ושמש והצבע ללחי חוזר

יניבוש

New member
אין לי מה לומר...

סתם רציתי להיות בין המגיבים..... ו..המון אהבה וירטואלית

מירב33

New member
ליהי המתוקונת

תבורכי על ניהולך בפורום המעניין , אני נהנת לקרוא הודעות שלך המעידות על בחורה רגישה וחמימה.מגבשת ומלכדת. יישר כח!!!

למעלה