לכל החברים היקרים...

• פותח הנושא ny22
  • פורסם בתאריך

ny22

New member
מנהל
לכל החברים היקרים...

אני רוצה לומר לכם שני דברים - 1. תדעו שלא שכחתי אתכם ואני עדיין משתדל לבקר פה מדי פעם. 2. אני חייב גם סליחה לכמה אנשים פה ובניהם בן. הבטחתי שאני אהיה יותר פעיל פה בפורום ואפרסם כל מיני דברים (אל תדאג בן, אני עוד אפרסם) פשוט עכשיו התחיל סמסטר ב' והקורסים שלו ממש ממש לא קלים. אם את רוצים אני אשתף אתכם בקצת ממה שיש לי הסמסטר הזה: יש לי קורס שנקרא אינפי' לתלמידי הנדסה ומדעים, קורס קשה מאוד שדורש ממני לא מעט השקעה ו"אוכל" לי את רוב הזמן. אינפי', למי שלא ממש יודע, זה קיצור של אינפיניטסימלי - או בשמו המלא - חשבון אינפיניטסימלי. זהו בעצם כל הבסיס למתמטיקה, אנחנו לומדים מה זה חיבור, מה זה חיסור... (ויש עוד לא מעט דברים) ובסוף (סוף הסמסטר)...אנחנו נדע מה זה אינטגרל! סתם בשביל לשתף אתכם במה קרה בשבועיים הראשונים - למדנו שהמספרים השלמים הם שדה סדור שלם והגדרנו כל אחת מהמילים המודגשות. (כי אחרת, אם למשל הם לא שדה סדור, ניתן לחבר אותם (בעיקרן זה עניין שהוא מאוד אקסיומתי). (אגב, אני חייב להשקיע בקרוס הזה לא מעט, גם כי ממוצע הציונים בקורס אינפי האחרון (שהיה בסמסטר הקודם) היה בין 25 ל45 [אני לא יודע בדיוק..]) בנוסף יש לי קורס שנקרא מת"פ 2 (מתמטיקה לפיסיקאים 2), שהוא גם כן לא ממש קל (בלשון המעטה)... ויש בו אינטגלים כפולים, טנסורים וכו'.... לכן כמעט ואין לי זמן לשום דבר אחר מלבד הלימודים. כמובן שמדי פעם אני עושה הפסקות (וזו הסיבה שאתם רואים אותי כותב פה הודעות מדי פעם). אז שיהיה לכם שבוע נפלא, נתאי

Rioter

New member
איזה שמות מפוצצים ../images/Emo6.gif

בהצלחה בחור, מתגעגעים פה!

שירטע

New member
הה, אינפי...

אח שלי למד את זה לפני שני סמסטרים בערך באוניברסיטה הפתוחה, אז למרות שאני בכלל לא מכירה אותך - יש לי צל של מושג כמה זה קשה
בהצלחה :)

Double U

New member
בהצלחה נתאי!

ואנצל את אותה הזדמנות כדי להתנצל על מיעוט פעילות בפורום, תקופת הבגרויות והמתכונות מתחילה החל משבוע הבא (כולל פסח). אז מתנצל מראש

בהצלחה שי ../images/Emo203.gif

אני מכירה את כל המתח שיש בעיקר בכיתה יב'. בהצלחה בכל הבגרויות ולא לשכוח לנשום..

Rioter

New member
איייי איזו תקופה איזו תקופה.

למישהו יש זמן להשאיל?

למעלה