לכל החברים היקרים!

לכל החברים היקרים!

יש לי הרבה מה לספר לכם! קודם כל הייתי שבוע שעבר בקורס בלוינסקי של גליה לוי גרד " סיפורים מקופלים" . גליה ממש אומנית מעוררת השראה בכל הקשור להתעסקות עם נייר , ובכלל מאוד יצירתית ונעימה. היה מעניין , וכעת אני מנסה ליישם קצת לקראת הההצגה שיש לי השבוע... בע"ה אעלה תמונות בקרוב מהכל. וחוץ מזה- מאוד מתחשק לי לנסות להכין בובת ספוג על פי מגזרות. ניסיתי לחפש באינטרנט אך לא מצאתי כלום! אולי למישהו מכם יש קישור לאיזה אתר עם מיגזרות לדוגמא? וחוץ מזה- עוד חודש הלידה בע"ה!!! היא מתקרבת בצעדי ענק ! וחוץ מזה- חחחחחחחחחחחםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!! מצפה לתשובותיכם הנעימות תמיד, ליאורה

הי ליאורה ../images/Emo13.gif

תמיד כייף לראות שאת לא שוכחת לשתף אותנו בחוויות שונות מחייך ועיסוקך ועל כך
ו
לך את הכישרון, הדמיון והיצירתיות של גליה לוי בתחום הנייר ניתן היה לראות כבר בהצגה שלה: " ציפור הגשם " שזכתה להצלחה רבה איזו הצגה את מעלה השבוע? אשמח לשמוע גם כיצד יישמת את נושא הנייר שהדליק אותך במסגרת ההצגה וכמובן לראות את התמונות המובטחות. לגבי שאלתך על בובות ספוג - האם ניסית לראות בקישורי הפורום ובסדנאות שהעלו החברים אם יש משהו שיכול להתאים לך? ככל הזכור לי יש בובת קוף וביצה מספוג שהעלתה דבי, יש את בובת המדען של מאור קדוש גם ביו טיוב ניתן למצוא לא מעט סדנאות ליצירת בובות מסוגים שונים. ידעי אותנו אם אחת האופציות הנ"ל עזרה לך ואם לא נשתדל לעזור יותר. אומנם מעולם לא ילדתי אבל עברתי לא מעט הריונות עם חברות ובנות משפחה ואני מתאר לעצמי שממש לא קל לעבור הריון ובמיוחד את החודש האחרון בקייץ ובמיוחד בקייץ החחחחחחחחחחחחחםםםםםם הנוכחי
בין משימה למשימה, נא לשכוח לנוח קצת ולשתות הרבהההההה

גליתוי

New member
הי ליאורה../images/Emo20.gif

איזה כייף לך שהיית בסדנא של גליה, שמעתי שהיא מוכשרת מאוד וראיתי עבודות שלה בהחלט מעורר השראה! וחוצמזה, מה באמת חם? אצלנו בעמק לא מרגישים את החום בכלל
מאחלת לך המשך הריון קל ולשתות הרבה!!!

תודה גלית ודודי על התגובה../images/Emo140.gif

לגבי תמונות, בע"ה אשתדל לצלם היום ולהעלות עם פירוט. לגבי הקישורים: אני לא רוצה בובה מפוסלת מספוג ( זה הקורס הבא שלי בלוינסקי) בטכניקה של גריעה אלא לנסות למצוא מגזרות של בובות ( גזירה והדבקה) . אנסה כעצתך, דודי ביוטויב, אך אם לישהו יש קישור יותר זמין, אשמח עוד יותר...
תודה ונשתמע

אהלן ליאורה!

שיהיה בשעה טובה ושתלדי בזמן! לגבי המגזרות, האם את מתכוונת לגזרות? PATTERNS? כי אם כן, אני פעם מצאתי די הרבה כאלה באינטרנט, לבובות ספוג שונות. זכור לי האתר PUPPET101 וגםTHE PUPPETRY HOMEPAGE , מצ"ב קישורים. בזמנו ביליתי שעות בחיפושים אחרי גזרה פשוטה ובסופו של דבר מצאתי משהו, שאחרי ניסוי ותהיה (וגם טעיה
) יצאו לי ממנה כמה בובות לא רעות בכלל, כמו ר' אלימלך, קלמן ופרעה... אשמח מאד לראות תמונות שלך מתיאטרון הנייר עם גליה! בהצלחה, נעמה

תודה רבה!

עוד לא בדקתי את הקישורים, אבל נראה לי שהבנת את כוונתי ... תודה,ליאורה

תמונות בעקבות הסדנא עם גליה

הנה האריה שהכנתי לפי הנחיות של גליה. הוא מסוגל לפתוח ולסגור את הפה. ותיכף פירוט...

וגם העיירה וקצת הסבר

האריה- הפה שלו נפתח ונסגר בטכניקה של פופ אפ. אפשר להכין גם לבע"ח אחרים. ובנוגע לתמונות של העיירה ובית הכנסת: הכנתי מעין ספר , שאותו לא צילמתי, ומנו התחלתי את ההצגה. בדף הראשון רואים את העיירה עם דמויות קופצות. ואח"כ מתקדמים בעלילה לתוך בית הכנסת, והדף הבא הוא בי הכנסת מבפנים. מה שיפה בקטע הזה שיש בזה הפתעה. הבן שלי קרא לזה- קסם! אם תירצו עוד הסברים אשמח לשתף.

פ י ו ל ה

New member
איזה מיוחד

מעניין ההצגה עם הספר. זה כבר זן אחר לגמרי של תאטרון סיפור הא? סוג של "תאטרון ספר".. אשמח לשמוע עוד. אנחנו בבית חובבים של ספרי פופ אפ! לזה התכוונת ב"דמויות קופצות", נכון?

כן, זה בדיוק זה.

http://freebies.about.com/gi/o.htm?zi=1/XJ&zTi=1&sdn=freebies&cdn=hobbies&tm=11&gps=202_261_796_467&f=00&tt=11&bt=1&bts=0&zu=http%3A//robertsabuda.com/popmakesimple.asp וזה קישור לאתר שמצאתי שעוסק בפופ אפ. כל דוגמא כאן, אשפר להגדיל ולשנות כך שהיא תתאים לצרכים שלכם.כך עשיתי אני , הן עם האריה והן עם ביה"כנס.

איזה יופיייייייייייי

ליאורה - אהבתי
גם אני כמו חמוטל מחובבי הפופ אפ עוד מילדות... זמן רב אני זומם לעשות הצגה בסיגנון זה ( ב"ה זה עוד יקרה מתי שהוא ) תודה על השיתוף בתמונות וגם בקישור שהוספת

למעלה