לכל החברים, המעריצים ושאר ירקות... חג פסח שמח לכולכם חג אביב מהנה ותשמרו על עצמכם. יהורם אור
Y yoramor11 New member 4/4/04 #1 לכל החברים, המעריצים ושאר ירקות... חג פסח שמח לכולכם חג אביב מהנה ותשמרו על עצמכם. יהורם אור
G Golden apple New member 4/4/04 #2 ../images/Emo60.gif חג שמייח../images/Emo70.gif יהורם (איך אני ) ולכל חברי הפורום חג שמייח מכל ה-
G Golden apple New member 4/4/04 #4 ../images/Emo60.gif חוצפן../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif ומה אני עז
T The Juck New member 4/4/04 #6 ../images/Emo19.gifחג שמח לכל חברי הפורום../images/Emo24.gif (......גם לך יקיר
T The Juck New member 4/4/04 #5 ../images/Emo19.gifאולי אתה מדבר מספרד? אז חג שמח, ושאתה בעצמך תשמור על עצמך
G Golden apple New member 4/4/04 #7 ../images/Emo60.gif אם הוא היה בספרד זה היה נראה ככה... shalom la col a form rita hg samah
Y yoramor11 New member 5/4/04 #10 הבהרה בנושא יהורם וספרד לכל החברים, זאת הפעם הראשונה שאני כותב בפורום. מדבר מיקי ויהורם ביקש ממני לעשות זאת עבורו היות והוא לא מצליח להתחבר לאתר מסיבה לא ברורה. אז לאלו שתוהים, הוא לא בארץ ולשאר חג שמח.
הבהרה בנושא יהורם וספרד לכל החברים, זאת הפעם הראשונה שאני כותב בפורום. מדבר מיקי ויהורם ביקש ממני לעשות זאת עבורו היות והוא לא מצליח להתחבר לאתר מסיבה לא ברורה. אז לאלו שתוהים, הוא לא בארץ ולשאר חג שמח.
D d a n d o s h 10 New member 5/4/04 #13 חג שמח וכשר לכווווולם!!!! והכי חשוב זה....שאני בביית בחג!!!!!!!!!!!! ומזל טוב ליעל......גם לאחי היה אתמול יום הולדת..... אז שיהיה לכולנו חג שמח כשר ובטוח....!!!!!!!!!!!!!!!
חג שמח וכשר לכווווולם!!!! והכי חשוב זה....שאני בביית בחג!!!!!!!!!!!! ומזל טוב ליעל......גם לאחי היה אתמול יום הולדת..... אז שיהיה לכולנו חג שמח כשר ובטוח....!!!!!!!!!!!!!!!