לכל החברים והחברות בפורום -

S r 35

New member
לכל החברים והחברות בפורום -

קיבלתי מסר מדפנה. היא בבית-חולים עם צירים. בטוחה שאתם מצטרפים אלי בהחזקת אצבעות - שהכל יעבור בקלות ובשלום.

ווואייי ../images/Emo13.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo185.gif../images/Emo80.gif

*מחזיקה אצבעות*

dafgol

New member
../images/Emo51.gif יקירתי ../images/Emo24.gif ועידכון.

אומנם אני אמורה להיות במצב מאוזן אבל...חייבת לעדכן. אכן התחילו לי צירים ( כל 5-8 דקות ) כאבי תופת ושאר שמחות , מכיוון שאני עדיין לא אמורה ללדת , לפחות לא מוקדם כל כך עכשיו..... קיבלתי ומקבלת זריקות להבשלת הריאות של העובר , קיבלתי ואקבל עירויים שגורמים לצירים להגיע בהפרשים גדולים יותר (כל שעה בערך). מודדת זמנים לכל ציר וציר ( לא זה לא תרגיל מילואים ...) ומקווה שהתינוק ישא רבפנוכו עוד כמה ימים , אחרי שהריאות יבשילו לחלוטין והוא יהיה מסוגל לנשום ולשרוד בכוחות עצמו ( לא יחשב לפג משבוע הבא בערך). הוא שוקל כבר 2.400 קילו של אושר
ובהחלט נראה לי שיש לי עוד גברברון עקשן בבטן....כמו אבא שלו , כמו אח שלו.... אוקצור אני בשמירה , צריכה לקבל גם היום עירוי וזריקות להבשלת ריאות , מחר בבי"ח יחליטו מה הלאה.....אני מתה מפחד... מבטיחה לעדכן ברגע שיהיה משהו. S r 35 ( אוף קשה לי עם הכינוי שלך ...חחחחחחח) המון
על ה SMS והטלפונים אתמול , מצטערת שלא יכולתי לענות , אעדכן אותך במשך היום. לא הספקתי לברך אותך בחמישי , אז קבלי
ו
ענקי מכל ה
לרגל יומולדתך
ולכולם - תהיו טובים , תהיו בריאים ושיהיה יום נפלא
דפנה.

S r 35

New member
דפנה המון הצלחה ../images/Emo24.gif

אני חושבת עלייך כל הזמן ומחזיקה לך אצבעות. הכל יהיה בסדר ואין לך מה לפחד. את בהשגחה ובידיים טובות וכמו שאמרת יש לך כבר גברבר בבטן. 2,400 קג' זה משקל די מכובד, אם כי אנחנו מרשים לו לגדול עוד קצת ... (ביננו, טוב שהוא חיכה עוד יום, 11 בספטמבר זה לא תאריך לידה משהו
). בקיצור, אחותי, תרגישי טוב - שיעבור מהר ובקלות. אנחנו איתך
מצטערת על כל הנדנודים בטלפון, פשוט דאגתי לך. מבטיחה לשבת בשקט ולחכות לעדכון.

dafgol

New member
אהובתי ../images/Emo23.gif

את ממש לא מנדנדת , פשוט לא יכולה לענות כל זמן שאני מחוברת למוניטור. הנה עידכון זריז - היום קיבלתי רק זריקות בקופ"ח ומוניטור , ממשיכה לספור צירים ומחר אהיה בבי"ח לביקורת ומעקב. המון
על הדאגה ה
וה SMSים
מבטיחה לעדכן ברגע ש....
ענקית

בהצלחה...

טוב, לא שזה פורום הריון ולידה, אבל סתם כי אנחנו ככה שכונה קטנטנה בעיר קטנה אני מרשה לעצמי לזרום עם הקטע... אז גם הילד שלי נולד קצת פג. על הגבול...וגם לי אמרו תחכי תחכי... בסדר ! הרי כמו תמיד הוא יעשה בסוף מה שבא לו (או שזו היא??) אז שיהיה המון בהצלחה, בריאות ואושר

dafgol

New member
Zרמי יקירה Zרמי

כל הרגעה מתקבלת בברכה
אז ככה, הוא אכן יעשה ויצא מתי שבא לו....רק שיתאפק עוד טיפטיפונת
עם הבכור שלי קיבלתי זרוזים לעומת עכשיו שאני צריכה בדיוק ההפך....כמה שכל הריון שונה.... המון
ומקווה לפגוש אותך בקרוב , צריך להתארגן על מפגשונצ'יק.

dafgol

New member
עוד לא...עוד קצת ../images/Emo57.gif

ומבטיחה לעדכן , אם לא אני אז בעלי יעדכן ברגע שאלד את Sr35 ואתכם.

Shukilida

New member
יש עדכונים לגבי דפנה?

מאתמול לא קיבלתי ממנה מסר. מיטל

כן דיברתי איתה היום../images/Emo70.gif

נכון להיום בבוקר דפנה חזרה לבית חולים לקבל זריקות להבשלת הראיות של האובר עם תקווה למשוך כמה שאפשר את הזמן. אז דפנוש יקירתי, תחזיקי מעמד. כולנו דואגים לך ומחזיקים אצבעות. שלידה, מתי שלא תגיעה, תהיה קלה.

למעלה