לכל החברים והלקקנים

portio

New member
לכל החברים והלקקנים

ריצת ה-400 כמו בכל העולם נועדות לגיל צעיר מר ישי לא ירד מה-22 שניות הוא לא בן 23 אז עדיף לתת לרצי 200 צעירים את הכח כי ולא לרץ בן 30 הם יוכלו להביא תוצאות ולכל החברים שבעילום שם שמתאמנים איתו תפסיקו לדבר שטויות מבינים

Adam GTI

New member
כשתגיע לרמה של ישי, תדבר

עד אז... תמשיך לכתוב בפורום...אולי מישהו יתיחס אליך... מר חובבני אתה בטח חושב שאתה רץ ומקצועי, יש לי בשורה בשבילך: הטובים באמת, באים בשקט וצניעות... ישי נחמן הוא אצן ברמה הגבוהה ביותר בארץ, ואני אוסיף שגם אישיות מדהימה... כשתגיע לזה - תדבר

truman723

New member
סיפור על 'PORTIO' חסר החיים

זה הסיפוור על פורטיו חסר החיים שבתשע בבוקר כבר הציק לשכנים. בתשע ועשרים כתב הודעות חסרות תכלית מה הוא יעשה אח"כ זה כבר ממש מפחיד. אם לא מספיקות הודעותיו השטחיות, גם בשמו הוא לא מוכן להודות. אז,עד שתחליט מי אתה "ידידי" או לפחות תחליט מה מינך, שב בשקט ותן כבוד למבוגרים ממך..... : )

truman723

New member
סיפור קצר על 'PORTIO' חסר החיים

זה הסיפוור על פורטיו חסר החיים שבתשע בבוקר כבר הציק לשכנים. בתשע ועשרים כתב הודעות חסרות תכלית מה הוא יעשה אח"כ זה כבר ממש מפחיד. אם לא מספיקות הודעותיו השטחיות, גם בשמו הוא לא מוכן להודות. אז,עד שתחליט מי אתה "ידידי" או לפחות תחליט מה מינך, שב בשקט ותן כבוד למבוגרים ממך..... : )

Adam GTI

New member
ובאותו נושא

לפי רמת הכתיבה והגישה שלך גם אתה לא נראה לי בן 23 אם כי מהצד השני... הייתי נותן לך 12 כי אתה יחסית בוגר לגילך... שנה הבאה בר מצווה...אם תרצה המלצות לאולמות אירועים תפנה אליי במסרים...למרות הכל אני אולי אשקול לעזור לך (לא אולי יעזור לך, אלא אולי אשקול זאת)

למעלה